Szekeres Viktor

Csupa hazugság az RTL Klubon

Visszatér a magyar képernyőkre Tim Roth krimisorozata, a Hazudj, ha tudsz. A szőrmentén A mentalistára is hajazó széria hétfőnként lesz látható, ellene a TV2 az NCIS ismétléseit küldi csatába.

A Rejtély mellett a Hazudj, ha tudsz (Lie to me) című krimisorozat is felkerült az RTL Klub nyári műsorrendjébe. A Tim Roth főszereplésével készült széria első évadát tavaly láthattuk, az új szezon pedig június 14-én kerül képernyőre 21 óra 20 perces kezdési időponttal. Ezzel, akárcsak a Rejtély, a Hazudj, ha tudsz is sugárzási napot vált, hiszen a sorozat eddigi "otthona" a pénteki nap volt.


Érdekesség, hogy a Hazudj, ha tudsz második, 22 részes szezonja még jelenleg is fut Amerikában (ugyancsak hétfőnként), mivel a Fox csatorna a 10. epizódot követően decemberben levette műsoráról, ahova később helyhiány miatt nem is került vissza, csak pár napja. A rajongók számára azonban jó hír lehet, hogy mindez nem befolyásolta a széria további sorsát, hiszen májusban a Fox újabb évadot, 13 részt rendelt meg a Hazudj, ha tudsz-ból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • richard45 #4
    Asszem most az egyszer egyetértek a címmel, de csak a címmel.
  • AzUs #3
    Esküdni mertem volna, hogy a jóöreg Viktorunk írta ezt a hulladékot. Hé Viktor ennek örülnök kéne!! A kretén címadás lett a védjegyed.

  • Wittgen #2
    Jó kis sorozat.
  • KRTuning #1
    Jajj, már azt hittem rájött a szerkesztőség az igazságra. erre csak sorozatpromó... bazeg