Szekeres Viktor

Újabb Oscar-jelölt kötött ki tévésorozatban

Manapság sorjáznak az ismert színészek a tévésorozatokban. Az ő jelenlétüket erősíti az Oscar-jelölt Terrence Howard, aki úgy döntött, hogy a filmek mellett szívesen vállal szerepet a Law and Order: LA című krimiben.

Úgy tűnt, hogy Terrence Howard karrierje 2006-os Oscar-jelölése (a Nyomulj és nyerj-ért) után meglódul, hiszen a kritikai siker mellett még közönségsiker rátalált a Vasember egyik főszerepével. Azonban az elmúlt években a színész nem produkált sok elismert filmet, ráadásul az Iron Man-ből is kikerült, de még így is nagy meglepetést okozott, hogy sikerült elcsábítani egy tévésorozatban.


Az NBC májusban szüntette meg Dick Wolf legendás, 20 évet megért sorozatát, az Esküdt ellenségeket (Law and Order), amire a sorozatkészítő úgy reagált, hogy felkínálta a csatornának a Los Angeles-ben játszódó Law and Order: LA szinopszisát. Az NBC kapva kapott az alkalmon, s látatlanban, forgatókönyv nélkül 13 részre rendeltek a szériából, melynek egyik főszerepét, az egyik helyettest ügyészt fogja alakítani Howard. Mellette többek között Alfred Molina, Skeet Ulrich és Regina Hall fog szerepelni a krimiben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!