Szekeres Viktor

Megszüntetett sorozatot tettek fel a netre

Az ABC úgy tűnik, hogy a Happy Town rajongóinak kedvébe akar járni, hiszen az amerikai csatorna feltette az internetre a már megszüntetett sorozatának utolsó két részét, melyekből mindenki megtudhatja, hogy ki a titokzatos emberrabló.

Az amerikai ABC csatorna felpakolta honlapjára a nemrég megszüntetett Happy Town című kisvárosi krimisorozatát. Az április végén egy új, Twin Peaks-es hangulat ígéretével indult sorozat már a kezdetektől nézői érdektelenséggel találta szembe magát, s később még az alacsony nézettsége is csökkenni kezdett. Éppen ezért az ABC először nyárra száműzte a Happy Townt, majd úgy döntött, hogy csak online fejezi be azt.


A sorozat homepage-re a napokban került fel a záró két epizód, a hetedik és a nyolcadik, melyekből kiderül a válasz a kérdésre, ami a legtöbbeket izgatta. De ettől még a nézőknek valószínűleg keserű marad a szájíze, hiszen a hosszabb távra tervezett széria története tovább is lyukakkal teli marad.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bigjoe #3
    Részemről a Twin Peaks-t is nagyon utáltam.. SZóval nem kár érte.

    Uff.
  • winnie #2
    ez jogi kérdés, ha valamit, akkor ezt el lehet fogadni. a mi tévéink cuccait sem lehet külfödn nézni. illetve lehet, csak maszkolnod kell az ip-t. rengeteg program van erre. (persze baromságnak tűnik az egész, de az efféle jogi gubancok érdekes dolgokat produkálnak, ld. itthon és európa nagy részében nem mehet az eredeti főcímzenével a house, vagy vannak olyan sorozatok, melyeknek a zenéit egy az egyben lecserélták az európai verzióra.
  • xido #1
    Miért is nem lepődtem meg,hogy Amerikán kívül elérhetetlen a szolgáltatás..a jó büdös degenerált kurva anyját az összes ilyen korlátozott elérésű faszjankónak..és akkor verik a mellüket,hogy de fasza gyerekek meg jótékonyak...és próbáljunk legálisak lenni,amiben lehet