22
  • morden
    Ha korhatáros lenne akkor a fiatalabbak pénzétől elbúcsúzhatna a kapzsi studió, ennyi a titka szerintem a dolognak.
  • CybeRick
    link remélem már jó
  • CybeRick
    Nekem 1-2 sem tetszett. Gagyi.
    Alternatív befejezés?:
  • bmw
    Az egesz egy tini buzulas semmi mas....
    Gyerekeknek keszult szarsag....
  • TomecK
    Érdemes lenne elolvasni a könyvet, hogy netalán az egész értelmet kapjon. És azért nem lehet kivágni mert a méh olyan kemény lett, hogy nem fogja a bicska :). Csak a gyerek tudja magát kirágni a szép kis fogaival. Tényleg el kéne olvasni a könyvet. Nekem sem tetszenének a filmek csak magukban az biztos. Viszont a könyv szerintem egész tűrhető.
  • gulyasandras
    Ezt érdemes elolvasni.
  • Szefmester
    Első kérdés, a twilightos izéket miért mondják vámpíroknak?
    Második kérdés, ha vámpír és nincs vérkeringése hogy állhat fel neki, valamint hogy és mi termeli a "magvakat"
    Harmadik kérdés, ha halottól van a gyerek akkor halva születne és emiatt kell kiharapni? (Biztos nem volt a közelben kés és csak így tudta megoldani. :)
    Végül: Mi a retekért nem csinálnak egy Director's Cut-ot amiben mutatják, ez egyrészt megnyugtatja a borzongani/hányni kívánó tinip*csákat, valamint növeli a bevételeit a filmnek.. Leforgatni meg nem sok extra idő.

ui: Rühellem ezt az egészet.. Karóznám le az összes szereplőjét.. Nah de majd a Vampire Sucks paródiában megkapják.. ahogy láttam a trailert kb az én véleményem is olyan. :D
  • Kindred Blades
    Nekem már az Interjú a vámpírral is giccses volt egy kicsit néhány ponton, pedig szeretem Rice-t.
    Na, akkor el lehet képzelni, erről mit gondolok.
    Szegény Lugosi forog a sírjában, ahelyett, hogy felkelne belőle éjszaka, mint rendesen szokott.
  • TreDoR
    Dehogy nincsenek. Az ismerősöm ismerősének ismerőse látott már
  • Chocho
    Tényleg? Azt hittem, vámpírok nem léteznek.

Van itt pár érdekes komment, annyi szent. :)
  • Chocho
    Édesjóistenem, a horrort meg mindenki imádja. Micsoda fertő, nem?
  • Sliderx
    Olvasd el a cikket még 1x.
  • Ash2000
    Vámpírtól nem is lehet gyermeke halandó embernek.
  • Ender Wiggin #9
    Gyanítom, nem a méhlepény falát harapja át, hanem inkább a méh falát. Tekintettel arra, hogy a placentának nincs szigorú értelemben vett fala...fordítási vagy okossági probléma okozhatta eme zavaros szóösszetételt?
  • Novell
    Fantasztikus, kiharapja a méhlepényt, mint valami szájbacseszett Alien.
    Hát ez kész... Gondolom a vérfarkas meg ül a lyuk mellett és vonyít, amíg Gaydward elnyammog a finom falaton...

Nincs szükség a látványára, mert akkor a sok buta tinilány csak fújolna "Robi Pati-ra" ne adj isten, a film után még megkérnék a pasijukat, hogy ugyan rágódjanak már el ők is néhány dolgon...
  • smaszi
    Végre lenne benne valami, és még azt is megvágják...ááá
  • Vergil 20
    A nézőnek arra a látványra van szükségük, hogy Blade ízekre szabdalja az összes szarfaszú, vámpírnak csúfolt fattyat, és betöltsék őket kolbásznak.
  • Terlis
    Csatlakozom: Mivan?
    Egy részt nem láttam, de ez az egész műkeménykedés csak fokozza a visszatetszésemet. Szegény vámpírok, megb@szták őket, mint indiana jonest (a'la South Park)
  • Mister
    édesjóistenem, és ezt imádják a tinik...
    megaborzalom a köbön.
  • bladesoft
    "Bella méhlepényének falát átharapó Edwardot" H.P Lovecraft után szabadon :D
    Lehet könyvben kéne kiporbálni az Alkonyat eposzt elöször XD
  • sanyicks
    szerintem a 12-32. részig nem volt olyan jó mint amilyen előtte sem volt.
  • Wolfman017
    Mivan?