Szekeres Viktor

Az 5. rész után is folytatják az Alkonyatot?

Reboot vagy akár tévésorozat formájában is folytatódhat a szörnyen sikeres Alkonyat-sorozat , bár természetesen a jelenlegi főszereplők nélkül, akik valószínűleg örömmel szabadulnak meg karaktereiktől.

Nem először röppen fel az a pletyka, hogy az Alkonyat-filmsorozatot valamilyen formában folytatni szeretné gyártója, a Lionsgate/Summit. Mindez az értesülés persze megerősítés híján természetesen csak pletyka marad, azonban rövid időn belül a második forrás dobja fel a lehetőséget, így talán mégis lehet benne valami igazság. Ezúttal a MovieHole-on lehetett olvasni, hogy a stúdió nem akarja levágni aranytojást tojó tyúkját.

Ez persze már akkor látszott, amikor két éve eldőlt, hogy Stephenie Meyer 4 kötetből álló könyvsorozatából végül öt film fog készül. Most, a Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2) novemberi bemutatása előtt tehát az a hír járja, hogy már dolgoznak a folytatáson, azonban még nem tudni, hogy ez konkrétan a sztori továbbgondolását jelenti, vagy egy rebootot - esetleg egy tévésorozatos változatot. Az Alkonyat-sagával kapcsolatban mindössze azt lehet biztosra venni, hogy a legfőbb szereplőket szinte biztos, hogy nem tudják visszacsábítani, hiszen őket már csak nagyon nehezen lehetne megfizetni.

A folytatással kapcsolatban felmerülő egyik legnépszerűbb lehetőség egyébként az Alkonyat vérfarkasairól szóló történetet vizionál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #7
    Méghogy a teste jó a csajnak? LOL Ha találomra beírnék bármelyik közösségi portál keresőjébe pár női nevet; az első oldalon minimum találnék 3 csajt aki szebb nála. Én az első Alkonyat filmben láttam először ezt a nőt; majd adtam nekim égegy esélyt a Hófehérke és a vadászban.... szerintem ennél nagyobb 0 még nem volt vörös szőnyegen.(És ez a színészi tehetségére vonatkozik) a 40 kilójával és a ló fejével meg csupán könnyen tudnak azonosulni vele a tizenéves, hasonlóan gyenge kiállású tinipicsák; mert ugye mindenkinek kell példakép.
  • Laza #6
    Mindent elmond a mai fiatalokról, hogy ilyen trágya szomorú szamurájokért vannak oda ... akkora fos a film, hogy azt leírni nem lehet ....
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Na, mit mondtam! Basszus...
  • Wittgen #4
    Viszont a csaj az új filmjében már meztelenkedik...legalább a teste jó, ha már az Alkonyat-filmjei szarok :D
  • Zombee #3
    4 éves az első rész, mi értelme elölről kezdeni? Erre még a rajongók sem kíváncsiak szerintem. Ha már új filmet akarnak, értelmesebb folytatni, vagy mellékszálat csinálni. Ez minden új franchise-ra igaz. Más kérdés, hogy az a film trágya, érthetetlen számomra az első rész sikere. A többiről nem nyilatkozok, nem láttam.
  • Prof William #2
    Úgy tűnik nem akarják levágni az aranytojást tojó tyúkot.
  • GaborT28 #1
    kész...