Szekeres Viktor

Effektparádé az Alkonyat 5 új előzetesében

Erre a napra vártak már egy ideje az Alkonyat-rajongók, hiszen ma megérkezett sokak kedvenc vámpíros filmjének legújabb előzetese, mely azonban hosszával, illetve rövidségével csalódást okozhat.

A tegnapi 10 másodperces minielőzetest követően ma megérkezett az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2) új trailere is, bár ez még mindig messze van a teljességtől, hiszen alig több mint egy perces és inkább a látványra, valamint a trükkökre helyezi a hangsúlyt. Kár, hogy azok a trükkök a jelen látványfilmjeihez lépest nem feltétlenül néznek ki annyira ütősen, mint amilyennek vélhetően szánták őket.


Ennek többek között az is az oka, hogy a több mint 100 milliós költségvetés nagy része a színészek, valamint a készítők fizetésére ment el, hiszen többségük mindössze 4 epizódra szerződött le 2008-ban, az ötödikre új szerződéseket kellett kötni. Persze ettől a trükközéstől eltekintve is megérne egy misét az Alkonyat-filmek egyre növekvő költségvetése, főleg annak fényében, hogy látványban minimális pluszt kapunk csak. (Az első epizód gyártása még csak 37 millió dollár volt, a folytatásé mér 50 millió, a harmadik részé 68 millió, míg a tavalyi Hajnalhasadás 1. rész mér 110 millió dollárba került.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gabeone #3
    Unatkozó nyugdíjas volturik, mindenbe beleszólnak. Mindent jobban tudnak és van idejük elmondani..
  • Meridian #2
    talán valami igazi izgalom is lesz benen? eddig nem nagyon volt... meg a vámpír misztikum megcsúfolása volt.
  • TVelvet #1
    wait for it .... WAIT FOR IT ....


    ...

    Sh!t