Szekeres Viktor

Képözön az Alkonyat 5-höz

A legfontosabb szereplők megtalálhatóak az ötödik Alkonyat-mozifilmhez érkezett több mint féltucat jelenetképen. A film itthon az előző résszel ellentétben, nem lesz világpremier.

Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően nagyon jó hete lehetett az Alkonyat-rajongóknak, hiszen a filmes hírekkel foglalkozó magazin nemcsak A burok című Meyer-adaptációból közölt egy új képet, hanem az ötödik Alkonyat-moziból is - nem is egyet, hanem rögtön nyolcat. Az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2) címet viselő nálunk november 22-én kerül bemutatásra, ami azt jelenti, hogy nem lesz világpremier, hiszen Amerikában már 16-tól meg lehet nézni. (A többi képet a fenti EW-s linken lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A képek legfontosabb részlete természetesen Bella és Edward kislánya Renesmee, aki Mackenzie Foy alakít, de többek között az Amazon Zafrinát és Sennát (Judith Shekoni és Tracey Heggins) láthatjuk, no meg persze a főszereplő triót, akiket még mindig Kristen Stewart, Robert Pattinson, valamint Taylor Lautner alakít. S valószínűleg mindezt nagy kedvvel teszik, hiszen az ötödik Alkonyat-film nem szerepelt az első rész előtt megkötött szerződésükben, így a gázsijukat újratárgyalhatták, s ügynökeik hatalmas fizetésemelést értek el náluk a záróepizódra. (Több pénzt kapnak, mint az eddigi részekért összesen.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béka Benő #1
    Miért ilyen undorító a vámpír kislány ?