Szekeres Viktor

Főszereplőket hajítanak ki a legnépszerűbb sorozatokból

Két, Amerikában top 10-es tévésorozatból, a Gyilkos elmékből és a Miami helyszínelőkből már biztosan távozik egy-egy főszereplő az ősszel kezdődő évad során, s úgy tűnik, hogy nemsokára újabb szériák fogják csökkenteni főbb karaktereik számát.

Ha nyár, akkor változások - legalábbis a tévésorozatok világában, hiszen az uborkaszezonban, nem sokkal az új sorozatévadok írói munkálatainak megkezdése előtt, mindig több változásról érkezik hír, köszönhetően a bértárgyalásoknak, kreatív változtatásoknak és/vagy büdzsécsökkentéseknek. Ezen hírek zöme pedig arról szól, hogy némely sorozathoz új főszereplők érkeznek, máshonnan viszont ismert arcok, régi motorosok távoznak.

Az első két, ilyen irányú hír a CBS csatorna nyomozós sorozatait érinti. A Miami helyszínelők gárdájából távozik Eddie Cibrian (Cardoza), hogy helyére visszajöjjön az előző évad elején kiírt Delkót alakító Adam Rodriguez. A Gyilkos elmék stábjából pedig a J.J.-ként megismert A.J. Cooknak inthetnek búcsút a rajongót, de a másik női profilozót, Prentiss-t alakító Paget Brewster is jóval kevesebbet lesz képernyőn a hatodik évadban. A két kiírás között egyébként a pletykák szerint annyi lesz a különbség, hogy míg utóbbi sorozatban a karakterek kapnak némi búcsúztatást, lezárást, addig a CSI: Miami esetében kíméletlenül ki fogják végezni a távozó karaktert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!