Szekeres Viktor

Újabb két sikersorozatot talált az ősz

Még csak alig pár hét telt el az őszi tévés idénykezdet óta, máris eldőlni látszik a legtöbb új sorozatról, hogy a siker vagy a bukás útjára lépett. A CBS csatorna újoncai például a hagyományoknak megfelelően elég jól szerepelnek.

Ez a jó szereplés 13-17 milliós nézettséget takar, s az ilyen adatokat produkáló új sorozatokat (NCIS: Los Angeles, The Good Wife) az adó azzal díjazta, hogy 13-ról 22-re emelte a májusig bemutatandó epizódok számát.

Az NCIS: Los Angeles a CBS legnézettebb sorozatának, az NCIS-nek a testvérsorozata, így a sikerben semmi meglepő nincs, ellentétben a The Good Wife-éban, mely egy jogi dráma erős érzelmi töltettel, Julianna Margulies-szel a főszerepben. A sorozat története szerint a hősnő ügyész férje börtönbe kerül korrupció miatt, így a család ellátása a feleségére marad, aki egy barátja ügyvédi irodájában vállal állást. Érdekesség, hogy Margulies úgy egy éve éppen egy ügyvédes sorozattal, a Canterbury esetekkel még megbukott, most azonban rámosolygott a szerencse.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #4
    annak nincs sok értelme, ha nincs benne anyag. gyorsabb, ha elmeséled. épp azért kérdeztem, hogy érdemes-e kidobni rá 80 percet vagy inkább mást csináljak addig is.
  • tomoman182 #3
    nézd meg és megtudod vazze!
  • winnie #2
    a kérdés, hogy volt benne 120 perc anyag? ha megnézem a pilot után a 2. és a 3. rész utolsó 2-3 percét, akkor mennyivel leszek lemaradva? mert, ha csak a WTF kéne, akkor elég annyit. kérdés, hogy a többi 40 perc is üt-e annyira, mint a pilot 40 perce.
  • Zedas #1
    Nekem a Flash forward jön be nagyon, remélem sikeres lesz, és tolják az évadokat sorban. A harmadik rész vége elég zsír lett.