Szekeres Viktor

Zombie a Miami helyszínelőkben

Rob Zombie rendezheti a Miami helyszínelők március elsején bemutatásra kerülő epizódját, s ennek örömére kedvenc színészeit is megdobta egy-egy szereppel.

A moziban legutóbb az új Halloween-sorozat második részével jelentkező Rob Zombie kirándulást tesz a tévésorozatok világába, hiszen ő rendezheti az Amerikában a 8. szezonjában járó Miami helyszínelők egyik soron következő epizódját, az éved 16. részét.


Zombie MySpace-es oldalán jelezte rajongóinak, hogy nem fogja vissza magát és olyan színészeket kért fel a vendégszereplésre, akiknek a neve nem ismeretlen a filmes szakmában. Így láthatjuk majd többek között Malcolm McDowellt, Paul Blackthorne-t, William Forsythe-ot és Michael Madsent is, amit segítik vagy gátolják Horatio Caine és kollégái munkáját. Persze Zombie amellett, hogy szakmailag profi, a magánéletét sem hanyagolja el, így nem meglepő, hogy neje, Sheri Moon Zombie is helyet kap az általa forgatott epizódban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kemuri #5
    Főleg a szőke... hozzá képes Steven Segal a mimika nagymestere.
  • AZTA #4
    Hát ha neked ez a kedvenc sorozatod... :D Szerintem meg rossz nézni, főleg mikor az a 2 nő ossza az észt a sok hülyének az meg már egyenesen Sci-fi :D
  • Wittgen #3
    Hmmm, Sheri Moon Zombie nem rossz bige
  • portable #2
    cool. kedvenc sorozatom. biztos erdekes resz lesz

  • wolruf #1
    A cikk címéről az ugrott be, hogy csinált valaki egy játékot az XBOX Live Indie részére, aminek a címe: Csináltam egy játékot, amiben zombik vannak. Az egész egy béna ócskaság, de a címe miatt rengetegen vették. Na ennyire volt csak hatásvadász a fenti cím is. :)