Szekeres Viktor

Érik a Helyszínelők-mozifilm

Anthony E. Zuiker egy chatinterjúben elmondta, hogy nagyon komolyan tervez egy Helyszínelők-filmet. Az író szándéka egyértelmű, hiszen a csökkenő nézettségeknek köszönhetően még időben érdemes pénzre váltani a mozis terveket.

Anthony E. Zuiker, a Helyszínelők (CSI: Crime Scene Investigation) című népszerű krimisorozat készítője egy, a Variety.com által rendezett olvasói kérdezz-felelek során elmondta, hogy mozifilmet is tervez készíteni a Helyszínelőkből. Az író ezt arra a kérdésre reagálta, mely egy negyedik CSI-sorozat esélyét firtatta: "Úgy érzem, hogy épp elég Helyszínelők-sorozat van műsoron. Igaz, hogy voltak tapogatózó megbeszélések egy CSI: 4-gyel kapcsolatba, de nem hiszem, hogy ez megszülethet. Ellenben a CSI: The Movie, vagyis a Helyszínelők: A mozifilm valamikor megvalósulhat.


Zuiker a továbbiakban azt is kifejtette, hogy a mozifilm rajta biztosan nem múlna, mindössze egy stúdió hajlandósága szükséges a projekt megvalósításához. Arról azonban nem tudni, hogy esetleges film Las Vegas, New York, vagy Miami helyszínelőit vetné-be. Még az is lehet, hogy az eddigi crossoverekhez hasonlóan a városok laborosai vállvetve nyomoznának egymás mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Babidi #7
    Én momentán a Miami és a NY-i helyszínelőket szeretem, de nem zavarna az sem, ha a mozi filmben mind a három csapat összefogna.
  • Al Ashrad #6
    Szerintem meg a NY a legjobb.
  • winnie #5
    nem érezted volna így, ha úgy adják le ahogy amerikában, 3 este. ettől még nem volt jó, persze. a reklámok meg..., máshol nem 1-2-3, hanem 5-6-7 treklám van egy sorozatepizód közben:)
  • paleeca #4
    Múlt héten volt a Viasaton CSI maraton, 1 történeten dolgozott a 3 sorozat, és ahogy haladt előre, úgy kötötték össze őket.
    Iszonyat hosszúra el volt húzva, főleg a reklámokkal. Vontatott volt, unalmas is, a story is gyenge, alig vártam hogy vége legyen, de csak azért is végig néztem. De még egyszer nem kezdenék bele.

    Ha mozifilm lesz belőle, akkor annak nagyon pörgősnek kell lennie, mert ha ugyan azt a színvonalat hozza, mint a sorozatban, akkor semmi értelme.
  • WilliamMcKinley #3
    Jaja Miami :P
  • winnie #2
    a las vegas már rég nem nézős, a miami bármikor kenterbe veri.
  • mastertime #1
    Hát ha lesz ilyen, reméljük csakis Las Vegas...a másik kettő irtó ratyi...