Szekeres Viktor

Az új NCIS-sorozatot fogja mindenki nézni?

Nemrég már foglalkoztunk az amerikai (és a magyar) televíziós idény kezdetével, s most is azt tesszük, azonban ezúttal pár konkrétummal is szolgálhatunk, nem csak tippelünk jobbra-balra. Vagy..., lehet, hogy mégis?

Szeptemberben már a harmadik felmérés kerül napvilágra, melyben a megkérdezetteket arról szondázták, hogy mely új sorozatokat fogják nézni a tévében, s melyekről hallottak egyáltalán. Cseppet sem meglepő módon mindhárom felmérés hasonló, de ugyancsak nem meglepő eredménnyel zárt, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy az NCIS: Los Angeles lesz az ősz befutója.


Ez persze nem csoda, hiszen az anyasorozat, az NCIS a legnézettebb 5 széria közé tartozik Amerikában, s az új NCIS-sorozat erősen fog az eredeti rajongóbázisára építeni, a két sorozat egymás után kerül majd adásba egy keddi napon, két órányi tengerészettel kapcsolatos nyomozást kínálva a nézőknek.

A felmérések alapján az NCIS: Los Angeles mellett a Flash Forward és a Glee várhatja legoptimistábban az idénykezdést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    Szerintem majd szinten a krimi hetfo kereteben. Legalabbis remelem....
  • Celeborn #3
    Ha jól értelmezem, akkor most Amerikáról van szó, és nem a hazánkról. Nálunk vajon ezt mikor fogják majd vetíteni? Nagyon remélem, hogy nem késő éjjel, hogy betehessenek elé pár... érdektelen műsort.
  • Loverman #2
    itt egy másik: nagyon hülye vagy vagy csak simán?
  • algost #1
    Tegnap diskuráltam a 2 hónapos keresztlányommal, és kiderült, hogy ő is ezt fogja nézni, (Ő is benne van a mindenkiben, mert mindenki azt fogja nézni??)
    Micsoda költői kérdések vetődnek fel!