Kiderült, itthon hol lesz látható a Dexter előzménysorozata

Összeállt a Dexter: Original Sin szereplőgárdája.

2023 elején derült ki, hogy új szériákkal bővül a Dexter-univerzum az amerikai Showtime csatornán.. Az egyik egy előzmény lesz a Trinity Killer főszereplésével, ez még fejlesztés alatt van. Míg a másik kettő már biztos, hogy elkészül: a Dexter: Original Sin, illetve a Dexter: New Blood kvázi következő fejezete. Előbbi a fiatal Dexterre fog koncentrálni, és többek között az apja és a húga is szerepelni fog benne. A másik Dexter-sorozat az eredeti szériában látott témákat és helyzeteket fogja új szemszögből feltérképezni, mely szemszöget akár Dexter fia, Harrison is szolgáltathatja majd. Ráadásul előbbiről az is kiderült, hogy itthon a SkyShowtime fogja bemutatni.

Az Original Sin forgatása pedig nemsokára el is kezdődhet, ugyanis a napokban összeállt a szereplőgárda: Patrick Gibson lesz a fiatal Dexter Morgan, Christian Slater lesz Harry Morgan, Molly Brown pedig Debra, valamint James Martinez – fiatal Batista, Christina Milian – fiatal LaGuerta, Alex Shimizu – fiatal Masuka, és hozzájuk még Patrick Dempsey is csatlakozott.

A hivatalos szinopszis szerint "az 1991-ben, Miamiban játszódó Dexter: Original Sin Dexter életét mutatja be, hogyan válik egy diákból bosszúálló sorozatgyilkossá. Amikor vérszomjas vágyait már nem veheti félvállról, Dexternek meg kell tanulnia uralkodni gyilkos ösztönein. Az apja, Harry útmutatásával kidolgozott erkölcsi kódexet használva igyekszik megtalálni és megölni azokat az embereket, akik rászolgáltak arra, hogy kiiktassák őket a társadalomból anélkül, hogy a hatóságok célkeresztjébe kerüljenek. Ez komoly kihívást jelent a fiatal Dexter számára, amikor a miami rendőrségnél törvényszéki gyakornokként kezd dolgozni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!