Szekeres Viktor

Vérszívó verseny is lesz a magyar Alkonyat fesztiválon

A legnagyobb Twilight-rajongók, már persze, akik nem a mozik előtt fognak táborozni, a Napfogyatkozás premierjét várva, június végén minden bizonnyal Gárdonyba fognak tartani, egy utolsó nagy bulira.

Bár az Alkonyat premierjét itthon még nem követte akkora hisztéria, mint Amerikában, a tavaly Újhold már elég nagy sikernek bizonyult. A Twilight-saga idehaza június 30-án bemutatandó harmadik epizódjához, a Napfogyatkozáshoz, pedig rajongókat összekovácsoló céllal még fesztivált is rendeznek.

Június 26-án és 27-én rendezik meg Gárdonyban a Twilight rajongói fesztivál, melyre 1500 forintos napi jeggyel lehet bejutni, és programok tömkelegén részt venni a házigazda, Kakasy Dóra vezetésével. A fesztivál programjai között lesz szinkronverseny (Szvetlov Balázs és Csuha Bori magyar hangok részvételével), vérszívó verseny, ügyességi vámpírvetélkedő, rajongói szépségverseny, fényfestés, maszkírozások és persze hasonmásverseny is, a plakáton nemes egyszerűséggel csak magyar Robert Pattinsonnak nevezett, Eszes Szabolcs zsűrizésével.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #13
    ...........whöööö....szameg forogni fogok a koporsómban egész nap , XD méghogy fesztivál hogyan lehetnénk még szánalmassabak_?
  • smaszi #12
    Részemről el fog, mivel a botladozó, de szerethető első után kaptam egy még gyengébb másodikat (nem is szólva az előzetesekben bemutatott eksön jeleneteket, amik a 2 óra és 10 perces filmben úgy kb. 10 percig tartottak össz.-vissz. a többi Edward utáni vágyakozás és ömlengés volt)
  • winnie #11
    ez nem hit kérdése. az alkonyat akkora hatást gyakorolt a popkultúrára, hogy nem fog eltűnni. de elég végignézni minden idők lesikeresebb 50 filmjét - azok közül melyik tűnt el a köztudatból? nem sok.
  • Csakezmaradt #10
    Én már most elfelejteném ezt a pocsék "filmet"...
    Elhiheted, el fog tűnni. Kivéve, ha az egyik kereskedelmi TV 3 év múlva évente 1-2 alkalommal leadja...
  • winnie #9
    ó, azt csak szeretnéd.
  • NLZ #8
    http://9gag.com/photo/24200_540.jpg
  • Csakezmaradt #7
    Hülye divat. 10 év múlva már a film címére sem fognak emlékezni.
  • WoodrowWilson #6
    Mi bajod vele? Hova fognak tartani? Gárdonyba.
  • CaptainRumi #5
    Én meg beöltözök Van Helsingnek, vagy Pengének és adok mindegyiknek egy "bitch slap-t". Jön valaki?
  • kissssss #4
    akkor a vámpír el megy fogorvoshoz is fogatlan lesz :-D ettől fogva már csak vérszopónak lehet nevezni XD