13
-
Merces #13 ...........whöööö....szameg forogni fogok a koporsómban egész nap , XD méghogy fesztivál hogyan lehetnénk még szánalmassabak_? -
smaszi #12 Részemről el fog, mivel a botladozó, de szerethető első után kaptam egy még gyengébb másodikat (nem is szólva az előzetesekben bemutatott eksön jeleneteket, amik a 2 óra és 10 perces filmben úgy kb. 10 percig tartottak össz.-vissz. a többi Edward utáni vágyakozás és ömlengés volt) -
winnie #11 ez nem hit kérdése. az alkonyat akkora hatást gyakorolt a popkultúrára, hogy nem fog eltűnni. de elég végignézni minden idők lesikeresebb 50 filmjét - azok közül melyik tűnt el a köztudatból? nem sok. -
#10 Én már most elfelejteném ezt a pocsék "filmet"...
Elhiheted, el fog tűnni. Kivéve, ha az egyik kereskedelmi TV 3 év múlva évente 1-2 alkalommal leadja... -
winnie #9 ó, azt csak szeretnéd. -
NLZ #8 http://9gag.com/photo/24200_540.jpg -
#7 Hülye divat. 10 év múlva már a film címére sem fognak emlékezni. -
WoodrowWilson #6 Mi bajod vele? Hova fognak tartani? Gárdonyba. -
CaptainRumi #5 Én meg beöltözök Van Helsingnek, vagy Pengének és adok mindegyiknek egy "bitch slap-t". Jön valaki? -
kissssss #4 akkor a vámpír el megy fogorvoshoz is fogatlan lesz :-D ettől fogva már csak vérszopónak lehet nevezni XD -
Seth74 #3 A legnagyobb Twilight-rajongók, már persze, akik nem a mozik előtt fognak táborozni, a Napfogyatkozás premierjét várva, június végén minden bizonnyal Gárdonyba fognak tartani, egy utolsó nagy bulira.
Bele Gárdonyba?
Gratula. -
#2 lál... -
Csak77 #1 mi van akkor, amikor a vámpír foga beletörik az almába?