13
  • Merces
    ...........whöööö....szameg forogni fogok a koporsómban egész nap , XD méghogy fesztivál hogyan lehetnénk még szánalmassabak_?
  • smaszi
    Részemről el fog, mivel a botladozó, de szerethető első után kaptam egy még gyengébb másodikat (nem is szólva az előzetesekben bemutatott eksön jeleneteket, amik a 2 óra és 10 perces filmben úgy kb. 10 percig tartottak össz.-vissz. a többi Edward utáni vágyakozás és ömlengés volt)
  • winnie
    ez nem hit kérdése. az alkonyat akkora hatást gyakorolt a popkultúrára, hogy nem fog eltűnni. de elég végignézni minden idők lesikeresebb 50 filmjét - azok közül melyik tűnt el a köztudatból? nem sok.
  • Csakezmaradt
    Én már most elfelejteném ezt a pocsék "filmet"...
    Elhiheted, el fog tűnni. Kivéve, ha az egyik kereskedelmi TV 3 év múlva évente 1-2 alkalommal leadja...
  • winnie
    ó, azt csak szeretnéd.
  • NLZ
    http://9gag.com/photo/24200_540.jpg
  • Csakezmaradt
    Hülye divat. 10 év múlva már a film címére sem fognak emlékezni.
  • WoodrowWilson
    Mi bajod vele? Hova fognak tartani? Gárdonyba.
  • CaptainRumi
    Én meg beöltözök Van Helsingnek, vagy Pengének és adok mindegyiknek egy "bitch slap-t". Jön valaki?
  • kissssss
    akkor a vámpír el megy fogorvoshoz is fogatlan lesz :-D ettől fogva már csak vérszopónak lehet nevezni XD
  • Seth74
    A legnagyobb Twilight-rajongók, már persze, akik nem a mozik előtt fognak táborozni, a Napfogyatkozás premierjét várva, június végén minden bizonnyal Gárdonyba fognak tartani, egy utolsó nagy bulira.

Bele Gárdonyba?
    Gratula.
  • Bordapapa
    lál...
  • Csak77
    mi van akkor, amikor a vámpír foga beletörik az almába?