Szekeres Viktor

Újabb Marvel-szuperhősökről készül mozifilm

A Marvel Studios a legújabb tervek szerint nem csak A-listás szuperhősük történetét vinné a vászonra, hanem hanyagolt, harmadik vonalbéli karakterek történeteivel is foglalkozna - minimál költségvetéssel.

A CHUD információi szerint a Marvel szeretné bővíteni a mozikban fellelhető szuperhős-palettát. Jelenleg a képregénykiadó hősei közül Captain America, Thor és az Avengers filmek előkészületei folynak, de ezen produkciók mind a nagy költségvetésűek közé tartoznak. A cég elképzelései szerint azonban nemsokára a második-harmadik vonalba tartozó hősök is megjelennének a vásznon, viszonylag alacsony, 20-40 millió dolláros költségvetéssel készült filmekkel.


A Marvel Studios e tervét megvalósítandó jelenleg is megbeszéléseket folytat írókkal és rendezőkkel, akikkel esernyő alá hozhatnák a stúdiófilmhez képest minimálbüdzsével tervezett produkciókat. A stúdió a filmeseknek többek között a következő karakterekről szóló filmekről tett ajánlatot: Dr. Strange, Ka-Zar, Luke Cage, Dazzler, illetve a Power Pack csapat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • boomsly #9
    Rengeteg képregényhős van még számunkra, akiket csak a nyugati világ ismerhetett meg. Bevallom én sem ismerem, de nem is csodálkozom rajta.
    Viszont a sok hős mellé valami jó kis sztorit is gyárthatnának végre. Mert eddig csak egy adott szituációba taszítottak egy-egy szereplőt, felruházták egy képességgel és annyi.
    Tisztelet a kivételnek. Az X men-ből elég jó történetet hoztak ki.
  • bippo #8
    'A babót' meg fogják. :)
    Bobo még arrébb van, ha kellően közismert lenne, azon is gondolkodnának (lsd Hupikék, Garfield,Alvin). De a Bobóból is tuti valami élőszereplős + CGI figurás valamit csinálnának.
  • Zolthen #7
    Bobo-t mikor filmesítik már meg?
  • qwas #4
    Nekem Tarzan. De ő nem volt szuperhős. Hacsak nem azért mert egyedül miskárolta a krokodilt.
  • Etinger #3
    Nekem is a HeMan jutott eszembe!! :D:D Master of the universe...
  • winnie #2
    gondolom akkor ismernéd, ha bohó ifjúkorodban a képregnybuziság az amerikában megjelenő, sosem magyarított képregényekre terjedt volna ki. ha pedig arra terjedt ki, akkor elkerültétek egymást:)
  • Nethyrrea #1
    emmegki.

    pedig bohó ifjúkoromban nagy képregényb*zi voltam, de erről az ürgéről sose hallottam. kicsit úgy néz ki mint a he-man és az ősember Rahan képregényfigurák összegyúrása.

    dr strange viszont jólenne