Szekeres Viktor

Részlet az év legjobban várt filmelőzeteséből

Edward édes kis semmiségeket suttog, Jacob pedig meztelen felsőtesttel látható az Alkonyat - Napfogyatkozás első előzetesének első előzetesében. A teljes trailerre holnap délutánig kell várnunk.

Az Alkonyat rajongói minden bizonnyal már tűkön ülve várják a csütörtököt, amikor is a Summit Entertainment ígérete szerint felkerült a netre a vámpíros filmsorozat harmadik részének, a Napfogyatkozásnak az előzetese. Szerencséjükre a stúdió az előzetes terveknek megfelelően már szerdán elérhetővé tette az előzetes elzetesét, egy rövid részletet a 90 másodperces trailerből.


A teljes előzetest magyar idő szerint holnap délután három órakor lehet újra meg újra megnézni, valamint az amerikaiak a pénteken bemutatásra kerülő Remember Me című film előtt tekinthetik meg. A Napfogyatkozás, azaz a The Twilight Saga: Eclipse amerikai premierjére június 30-án kerül sor, a hazai bemutató időpontja egyelőre kérdéses, de szinte biztos, hogy világpremierre számíthatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #13
    szinte már freud-i magasságokat ver az a fejtörő hogy vajon mi a f...tól lesz az összes csaj bugyija nedves ha erről a filmről esik szó (nemtom létezik-e kivétel, ha igen, tőlük utólag is elnézést :D).

    az elsőt még végigszenvedtem egy unatkozósabb estémen, próbálva erre rájönni. a másodikat már nem voltam hajlandó megnézni
  • Ray78 #12
    Ennél a tini sz@rnál még a Maci Laci filmet is jobban várom....pedig az nem is érdekel. Mondjuka cikkíró ha ezt várja a legjobban ideje elmenni dokihoz bár az elbuzuláson ő nem tud segíteni.
  • Waterhorse #11
    Mire ez a nagy fennakadás? Egyszerűen sugarman félreértette a dolgot. winnie meg nem gondolta át, mert rögtön harapott. Nincs szó év legjoban várt filmjéről. "Részlet az év legjobban várt filmelőzeteséből" Az előzetest várják, nem a filmet.
  • winnie #10
    "Nem, nem elég hogy a 2. rész all time rekordot döntött az egy napos nézettségben."

    naná, hogy nem. elég csak megnézni, hogy a nagy nyitónapi rekord (72M) után a film 296M-ig jutott. míg például az up 21M-s nyitónap után 293M-ig, vagy a hangover 16M-s kezdás után 273M-ig.
  • xen #9
    Tudod hogy nem erről van szó winnie.
    Csak Viktor megint azt hiszi hogy ő szarta a spanyol viaszt, és úgy állít dolgokat, hogy nincs mögötte tényleges bizonyíték. Nem, nem elég hogy a 2. rész all time rekordot döntött az egy napos nézettségben.
    Mellesleg mit is várnak a nézők Viktor? A filmet vagy a filmelőzetest?
  • Victor1103 #8
    MENEKÜLJETEEEEEEEEEEEEKKKKKKKK!!!!!
  • winnie #7
    filmJe, esetleg.

    talán nem így gondolod? mozifilmet még nem néztek meg annyian egyetlen napon, mint az alkonyat 2-t, all time rekordot döntött. a 3. rész iránt már nem lesz akkora érdeklődés? vagy még nagyobb lesz?
  • sugarman #6
    Az év legjobban várt filme??????? (lol^999)^999.
  • InterFoxSOFT #5
    Ez a film az igazi Buzi szűrő!
  • falselight #4