Részlet az év legjobban várt filmelőzeteséből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szinte már freud-i magasságokat ver az a fejtörõ hogy vajon mi a f...tól lesz az összes csaj bugyija nedves ha errõl a filmrõl esik szó (nemtom létezik-e kivétel, ha igen, tõlük utólag is elnézést 😄).
az elsõt még végigszenvedtem egy unatkozósabb estémen, próbálva erre rájönni. a másodikat már nem voltam hajlandó megnézni
az elsõt még végigszenvedtem egy unatkozósabb estémen, próbálva erre rájönni. a másodikat már nem voltam hajlandó megnézni
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ennél a tini sz@rnál még a Maci Laci filmet is jobban várom....pedig az nem is érdekel. Mondjuka cikkíró ha ezt várja a legjobban ideje elmenni dokihoz bár az elbuzuláson õ nem tud segíteni.
Mire ez a nagy fennakadás? Egyszerûen sugarman félreértette a dolgot. winnie meg nem gondolta át, mert rögtön harapott. Nincs szó év legjoban várt filmjérõl. "Részlet az év legjobban várt filmelõzetesébõl" Az elõzetest várják, nem a filmet. <#nevetes1>#nevetes1>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
"Nem, nem elég hogy a 2. rész all time rekordot döntött az egy napos nézettségben."
naná, hogy nem. elég csak megnézni, hogy a nagy nyitónapi rekord (72M) után a film 296M-ig jutott. míg például az up 21M-s nyitónap után 293M-ig, vagy a hangover 16M-s kezdás után 273M-ig.
naná, hogy nem. elég csak megnézni, hogy a nagy nyitónapi rekord (72M) után a film 296M-ig jutott. míg például az up 21M-s nyitónap után 293M-ig, vagy a hangover 16M-s kezdás után 273M-ig.
Tudod hogy nem errõl van szó winnie.
Csak Viktor megint azt hiszi hogy õ szarta a spanyol viaszt, és úgy állít dolgokat, hogy nincs mögötte tényleges bizonyíték. Nem, nem elég hogy a 2. rész all time rekordot döntött az egy napos nézettségben.
Mellesleg mit is várnak a nézõk Viktor? A filmet vagy a filmelõzetest?
Csak Viktor megint azt hiszi hogy õ szarta a spanyol viaszt, és úgy állít dolgokat, hogy nincs mögötte tényleges bizonyíték. Nem, nem elég hogy a 2. rész all time rekordot döntött az egy napos nézettségben.
Mellesleg mit is várnak a nézõk Viktor? A filmet vagy a filmelõzetest?
MENEKÜLJETEEEEEEEEEEEEKKKKKKKK!!!!!<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
filmJe, esetleg.
talán nem így gondolod? mozifilmet még nem néztek meg annyian egyetlen napon, mint az alkonyat 2-t, all time rekordot döntött. a 3. rész iránt már nem lesz akkora érdeklõdés? vagy még nagyobb lesz?
talán nem így gondolod? mozifilmet még nem néztek meg annyian egyetlen napon, mint az alkonyat 2-t, all time rekordot döntött. a 3. rész iránt már nem lesz akkora érdeklõdés? vagy még nagyobb lesz?
Az év legjobban várt filme??????? (lol^999)^999.
Ez a film az igazi Buzi szûrõ!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Találó a cikk címe, az elsõ bekezdéssel együtt pedig epic<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
4. is. sõt. ha kettészedik, akkor 5. is.