Szekeres Viktor

Kalandsorozatra szavaz a TV2

Amióta kifutottak a dél-amerikai telenovellák, a két nagy tévé illetékesei minden bizonnyal keresik a megfelelő helyettesítő terméket, s úgy tűnik, hogy a TV2 rátalált egy ugyancsak latin termékre - ezúttal nem (csak) a szerelem, hanem a kalandozás is a középpontban áll.

Aki nézi a TV2-n jelenleg is futó kolumbiai kalandfilm-sorozatot, a Zorrót, az mindezt tanúsíthatja, s a rajongóknak nem kell elkámpicsorodniuk a közelgő vég miatt, hiszen amint elfogynak a Zorro-epizódok, jön a következő hasonszőrű sorozat, Az Áruló, vagy ahogy Kolumbiában ismerik: La Traición. Aki nem szeretne lemaradni a premierről, az február 25-re, 15.25-re állítson be emlékeztetőt.

A Mario Cimarro, Danna García, Michelle Vieth, Harry Geithner és César Mora főszereplésével készült sorozat amerikai-kolumbiai koprodukcióban készült és története egy nagysikerű kolumbiai kalandregényen alapszik - és innen jöjjön a hivatalos tartalom: "A főhős, Hugo de Medina, a jóképű, ám annál is taktikásabb kardforgató. A nőcsábász hírében álló férfi élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor is gyógyíthatatlan betegséget állapítanak meg nála, ugyanazt a kórt, amelyben egykor az édesapja is életét vesztette. Ekkor lép be az életébe egy szenvedélyes és mindent elsöprő szerelem, amely talán örökre megédesítheti a mindennapjait."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • npityusk #11
    Amúgy Gyurcsány mit fog dumálni 19:00 -tól 19:10-ig? És persze hogy a TV 2 adja :D
  • npityusk #10
    én ugy vagyok vele hogy általában ilyenkor otthon sem vagyok még. Más dolog meg az hogy nem tudom de kevés olyan fiatalt ismerek akik 4 órakor leülnek és csak Tv2 néznek. Az idősek meg hát no szedjenek BIlobilt agy-érelmeszesedés ellen és ne ilyen szappant nézzenek mert lehet meg sem élik a végét.
    Más dolog az hogy ilyen szappanok olcsóak és simán ki lehet vele tölteni a műsoridőt +12 perc reklám és 5 perc ajánlóval.
  • azirafael #9
    Törekvő tanerő? Megnéztem egy részt de szánalmas volt... mondjuk lehet a magyar szinkron miatt... hatalmas HIMYM rajongó vagyok de amikor belefutottam valamelyik magyar csatornán nem bírtam végignézni, egyáltalán nem volt vicces a magyar szinkron.
  • TeDDyRuSh #8
    Szerintem beépült a TV2-höz egy RTL klubos ügynök és belülről üti szét a céget:)
  • Vogel #7
  • winnie #6
    sztem nem kell sok filmet látni az embernek ahhoz, h vki kimondja rájuk, h úgy szarok, ahogy vannak...

    (ez kábé ugyanakkora baromság)
  • emile zola #5
    persze ízlések...
  • emile zola #4
    sztem nem kell sok szappanoprát látni az embernek ahhoz, h vki kimondja rájuk, h úgy szarok, ahogy vannak...
  • winnie #3
    gondolo már láttad és nem anélkül indítottad be a fikagépet.
  • kukacS3K #2
    pedig már épp kezdtem tisztelni a tv2-t az olyan hétvégi sorozatokért mint a psych, a törekvő tanerő vagy a kyle xy erre most ez...