Szekeres Viktor

A Karib-tenger kalózai lett a legjobb

Moziban viszonylag sokan látták a Karib-tenger kalózainak első részét, de azok a százezrek, milliók, akik nem vettek annak idején jegyet, most végre ingyen és bérmentve is megtekinthették, hogy egy kockázatos üzleti vállalkozásból hogy lett minden idők egyik legsikeresebb filmes sorozata.

Nem hisszük, hogy különösebb meglepetést okoz a tény, miszerint az RTL Klub vasárnap esti szuperfilmje, a Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka letarolta a konkurenciát, s 1,474 millió nézővel legyőzte a mindössze 885 ezres Kongót. A százalékos, közönségarányban kifejezett különbség a kereskedelmi, 18-49-es korosztályban még nagyobb volt, itt 787 ezren látták az RTL és 426 ezren a TV2 filmjét.

Kell-e mondanunk, hogy a múlt heti tételünk, miszerint filmet inkább a fiatalok néznek tévében, ismét beigazolódott, hiszen míg a 18-49-es heti toplistán a Karib-tenger a 3. helyet érte el, addig az összlakosságot tekintve mindössze 32. lett, de még így is a legnézettebb a filmes műfajban. Egyébként a hét második legnézettebb filmje a szombat esti RTL-es Csúcsformában lett (1,437 millió), míg a harmadik hely a már említett Kongónak jutott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gerygrey #4
    Karib-tenger kalózait 720p-nél gyengébb minőségben? Ha ütnének se... :)
  • Aldo Moro #3
    Ha a TV2 egy jó Bud Spencer filmet adott volna, sehol nem lennének a kalózok. :-)
  • Chocho #2
    Ennek ellenére még mindig bejön az embereknek. Kíváncsi vagyok, hogy pl. az HBO-n mennyire érte meg leadni annak idején a többi részt. (A 2 tuti volt, a 3 nem biztos...)
  • Etinger #1
    Már nem először adták le RTL-en se asszem... és nem is utoljára.. folytatások jöhetnének.