Szekeres Viktor

Megmenekülhet a dinós sorozat

Pár hete meglepő hírek érkeztek magukat jól értesülteknek nevezőktől az Őslények kalandorai (Primeval) című sorozattal kapcsolatban, hiszen azt lehetett olvasni, hogy a széria jelenleg is futó szezonja, a harmadik lesz az utolsó. Az ITV már meg is cáfolta a híreszteléseket.

Rétegcsatorna leginkább rétegsorozattal futtatható fel, ezt az elvet vallva indította el fantasztikus sorozatát az ITV, s váltak be számításai, hiszen a Primeval rekordnézettséget hozott (erre rímel az is, hogy itthon talán, ha 4-500 ezren nézték a sorozatot az RTL Klubon, amelyből nem is érkezett már jó ideje új, szinkronizált szezon). Más kérdés, hogy ezen nézettség a 3. évadra apadásnak indult, ami felizzította a bevezetésben emlegetett pletykákat.


De, pletykák ide vagy oda, a Primeval továbbra is csatornájának zászlóshajója maradt, így nem is lepődtünk meg azon, hogy az ITV szóvivője kijelentette, szó sincs (egyelőre) a Primeval megszüntetéséről, míg fut az évad, addig nem foglalkoztak csatornaszinten azzal, hogy élnek-e a 4. szezon lehetőségével. A sorozat készítője szerint ez utóbbira egyébként minden esély megvan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #3
    a szóvivő azt mondja, hogy nem lesz vége a sorozatnak, ergó megmenekülhet. lehet, hogy mégsem lesz kasza.
  • TeDDyRuSh #2
    "Megmenekülhet a dinós sorozat"

    "...az ITV szóvivője kijelentette, szó sincs (egyelőre) a Primeval megszüntetéséről,..."

    Akkor most miva?
  • Jrex #1
    Kár h már itthon nem adják,pedig jó volt,én néztem.De mindig azokat a sorozatokat szüntetik meg amelyiket nézem (pl:ezt,akk a terminátort,Rémvadászokat stb)
    lehet csak mert én nézek ilyeneket:D