Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Alkonyat 2 - Újhold

Megérkeztek az első képek az idén moziba kerülő, meglepően nagy sikert aratott Alkonyat folytatásából, mely az Újhold címet viseli. Ezzel együtt megerősítették, hogy összesen négy film készül az Alkonyat-franchise berkeiben.

Az Alkonyat első része meglepően nagy sikert aratott és a folytatás(ok)ra is valószínű hasonló sors vár. A hazánkban Újhold címmel megjelent második könyv megfilmesítése már javában zajlik és novemberben be is mutatják a vámpír-ember szerelem következő lépcsőfokát.

Ám addig is érkezett pár kép a hivatalosan The Twilight Saga: New Moon címet kapott filmből. Ráadásul az Edwardot alakító Robert Pattinson Cannes-ban elárulta, hogy a napokban írta alá szerződését, mely további két Alkonyat-filmre szól. Vagyis Stephenie Meyer egész sorozatát viszontláthatjuk a vásznakon.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Bella mer szeretni. Az élete árán is. Edward Cullen titkokkal terhes hosszú élete során először igazán boldog végre. És ekkor kezdődnek csak az igazi bajok. Egyetlen ostoba pillanat végzetes következményekkel jár. Edward maga mögött hagy mindent, Bella pedig majdnem belehal a veszteségbe. S miközben hátborzongató halálesetek tartják izgalomban Forks városát, különös árnyak kószálnak a rezervátum körüli erdőkben, Bellát pedig egy furcsa hang bűvöli egyre hajmeresztőbb őrültségekbe.

A földgolyó túloldalán Edward végzetes lépésre készül, de ezzel csak még nagyobb veszélybe sodorja valamennyiüket... Hát mégis rémálommá válhat ez a szerelem? Elfogyhat, mint a Hold?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • valentine2 #20
    Nagyon érdekes, hogy a tengeren túliak mennyivel aktívabban használják a közösségi webet (twitter, myspace, facebook) promócióra. Szemben Magyarországgal. Szélessáv
  • nessboth #19
    nyakig érő fehér arcfesték mit basszarint? Ezen röhögtem míg az elsőt néztem, és most a 3. képen is visszaköszönt...
  • dissigxx #18
    nekem bejött az első rész is várom ezt is
  • winnie #17
    "de legalábbis a nagy hypeot egyáltalán nem érdemli meg."

    ez teljesen igaz.
  • winnie #16
    "mégse mondasz soha 1 cimet se - mindig csak azt látom h te kritizálsz"

    1. mindig mondok, ha kérdeznek, csak megdöbbent, ha valakit ennyire érdeklek. (engem sem érdekel a te ízlésed.

    2. mindig kritizálok. hol pozitív, hol negatív kritikát öklendek. van véleményem. jé:) (arról nem én tehetek, hogy csak a negatívat látod meg.)

    csak nem érttem, hogy miért érdekelnek címek? arra számítasz, hogy mindre rá tudod mondani, hogy az sz*r? nem fogod. azt sem mindre, hogy jó. (ez tipikus fórumita viselkedés. valaki besérül egy kritikán és nem azt kérdezi, hogy "miért nem tetszett, kollega?", hanem hogy "mert, szerinted mi a jó film, k*csög?" - mindezt azért, hogy vagy rámondja, hogy neki semmi sem tetszik vagy azt, hogy amiket ő néz, az sz*r.

    de ha érdekel, megadom az imdb accountom linkjét, ott el tudod olvasni a szavazás hisztorit.

    a többiektől előre is elnézést. időrendben haladok az idei filmekkel. ezek a mozifilmek jok voltak. nem is 30-40, hanem 53: Libanoni keringő,
    Melegkonyha, [Rec], Spíler, Fűrész V, Szextúra, A csirke, a hal és a királyrák, Az igenember, Transz-Szibéria, Amal, Cselek, A szabadság útjai, Frost/Nixon, Volt, Benjamin Button különös élete, A kuszkusz titka, Made in Hungaria, Elcserélt életek, Kilencedik mennyország, A látogató, Gettó milliomos, Valkűr, Hét élet, Milk, Véres Valentin 3D, Hajrá, boldogság!, Watchmen - Az őrzők, A Baader Meinhof csoport, Coraline és a titkos ajtó, Téli utazás, Apaföld, Elrabolva, Kétely, Vak szerelmek, A Boszorkány hegy, Együtt, Szörnyek az űrlények ellen, Gomorra, Halálos iram, Gran Torino, A felolvasó, Oly sokáig szerettelek, Az osztály, Őrült Szentivánéj, A provence-i fűszeres, Spancserek, iamond 13 - Halálos csapdában, Kémnők, Star Trek, Angyalok és démonok, Ember a magasban, Citromfa, A pankrátor, Titanic 3D: Az óceán szelleme
  • Librarian #15
    Úristen annyira iszonyatosan szar film volt, hogy asszonnyal néztük és egyszerűen KÉPTELENEK voltunk végignézni. Vámpíros és romantikus filmnek is olyan szinten leszerepelt.
  • pixx #14
  • cateran #13
    /signed:) Maximálisan egyetértek:)
  • steevo7 #11
    Tegyél rá barátom! Én az utóbbi időben csak figyelgetem a számomra érdekes cikkeknél a hozzászólásokat és jókat mosolygok rajta. Bizony elmés megjegyzésekben, élcelődő stílusban, jelentéktelen aprsógágokba való belekötésben (Elnézést, hogy nem tulajdonítottam olyan nagy fontosságot, hogy kiemeljek néhányat tőle.) nincsen hiány. Egyébként jó volna, hogyha nem próbálná meg néhány esetben téves vagy felesleges hozzászólását, akadékoskodó megjegyzéseit magasröptű és mélyenszántó ( XD ) szövegbe burkolni, mert nálam és jó pár sg cikket olvasó ismerősömnél (van közöttük igencsak tehetséges irodalom szakos diák ismerősöm) nem ér el többet, csak hogy jót nevetünk azon, hogy akarja ő a mezei átlagfórumozót okítani. Egy szó mint száz: sokak szerint (és szerintem is már) szánalmas.