Szekeres Viktor

Jön a kultikus horror remake-je

Akad olyan horror-remake, melynek fennhangon lehet örülni, és persze akadnak első pillantásra teljesen feleslegesnek tűnő feldolgozások. Hogy a legújabb melyik csoportba tartozik, azt mindenki azonnal vágni fogja.

A Dreamworks stúdió úgy döntött, hogy az 1985-ös kultikus vámpíros horrorkomédiából, a Frászkarikából (Fright Night) készít új verziót. Ha akad valaki, aki még nem látta az eredeti filmet (a szerkesztőségben dúlt a vita, hogy van-e ilyen ember, de arra az elhatározásra jutottunk, hogy nincs), annak íme az előzetes.


Tom Holland eredetije egy tiniről szól, aki felfedezi, hogy szomszédja egy vámpír, s egy idős horrorsztártól, egy B-filmes ikontól kér segítséget, hogy megállítsa a szörnyet. Egyelőre még nincs forgatókönyvírója a projektnek, de a tervek szerint az új verzió is megtartja az előd komikus hangvételét, mindössze az effekteket fogják naprakészebbé tenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #12
    Film+ adta nem is olyan régen. Veszélyes éj címen sem ismerős senkinek? Port.hu-n mindkettővel meg lehet találni, sőt, az első része feliratosan meg is jelent már DVD-n nálunk évekkel ezelőtt, szintén Veszélyes éj címen, Frászkarikaként szerintem csak a tévében futott. Vagy a fene tudja, lehet kavarodás az ilyen tévés újraszinkronok, új forgalmazások korában.
  • chronos75 #11
    jahh 10 éves korodban játszották a mozik :)
    amúgy én is 75-ös évjárat vagyok és én se hallottam róla :)
  • pann #10
    Én 74-es vagyok, rengeteg horror filmet láttam de erről még én sem hallotam.
  • Hoz_Hun #9
    Én 75-ös vagyok és én sem hallottam még róla. Pedig a horror filmeket is és a vámpíros filmeket is szeretem. Biztos bennünk van a hiba :)
  • Etinger #8
    Nekem máig az a jellegzetessége a filmnek, hogy a Rém Rendes család Marcyja szerepel benne :D:D És a végén van egy jó kis jelenete :D
  • Majadi #7
    Ne mérgelődj.A cikk elején nézd meg a szerzőt és ha Szekeres"Uve Boll" Viktor, inkább el se olvasd..
  • diablo1336 #6
    Címe ismerős de nálam is kimardt pedig aztán én láttam az öszes freddy-t, jasont, halloween-t és még jó pár régi horror-t. Mert azért mégse egy terminátor a film, ugye? :D
  • NEOreg3 #5
    én láttam vagy 5-6 éve, de ha jól emlékszem szar volt
  • zaki #4
    egy büdös paraszt vagyok én is, mert még nem is hallottam a filmről. át is kell ezek után gondolnom az egész életemet
  • Sance231 #3
    Nekem ez teljesen kimaradt, életemben nem hallottam még róla.