Jön a kultikus horror remake-je
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Film+ adta nem is olyan régen. Veszélyes éj címen sem ismerõs senkinek? Port.hu-n mindkettõvel meg lehet találni, sõt, az elsõ része feliratosan meg is jelent már DVD-n nálunk évekkel ezelõtt, szintén Veszélyes éj címen, Frászkarikaként szerintem csak a tévében futott. Vagy a fene tudja, lehet kavarodás az ilyen tévés újraszinkronok, új forgalmazások korában.
jahh 10 éves korodban játszották a mozik 😊
amúgy én is 75-ös évjárat vagyok és én se hallottam róla 😊
amúgy én is 75-ös évjárat vagyok és én se hallottam róla 😊
Commodore Plus4 forever!
Én 74-es vagyok, rengeteg horror filmet láttam de errõl még én sem hallotam.
Én 75-ös vagyok és én sem hallottam még róla. Pedig a horror filmeket is és a vámpíros filmeket is szeretem. Biztos bennünk van a hiba 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nekem máig az a jellegzetessége a filmnek, hogy a Rém Rendes család Marcyja szerepel benne 😄😄 És a végén van egy jó kis jelenete 😄
Ne mérgelõdj.A cikk elején nézd meg a szerzõt és ha Szekeres"Uve Boll" Viktor, inkább el se olvasd..
Címe ismerõs de nálam is kimardt pedig aztán én láttam az öszes freddy-t, jasont, halloween-t és még jó pár régi horror-t. Mert azért mégse egy terminátor a film, ugye? 😄
én láttam vagy 5-6 éve, de ha jól emlékszem szar volt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
egy büdös paraszt vagyok én is, mert még nem is hallottam a filmrõl. át is kell ezek után gondolnom az egész életemet<#gonosz1>#gonosz1>
Nekem ez teljesen kimaradt, életemben nem hallottam még róla.
Ha akad valaki, aki még nem látta az eredeti filmet (a szerkesztõségben dúlt a vita, hogy van-e ilyen ember, de arra az elhatározásra jutottunk, hogy nincs)
ezek engem annyira felidegesítenek. Most mi van ha valaki mondjuk oylan 95-ben született, vagy esetleg nem adták a TV-ben, és nem egy letöltõ mániás.
vagy én mondjuk 89-es vagyok, és sok filmet letöltök, de ez nekem is kimaradt. Akkor én most egy bunkó köcsög vagyok vagy mi?
paraszt lett az SG is...
ezek engem annyira felidegesítenek. Most mi van ha valaki mondjuk oylan 95-ben született, vagy esetleg nem adták a TV-ben, és nem egy letöltõ mániás.
vagy én mondjuk 89-es vagyok, és sok filmet letöltök, de ez nekem is kimaradt. Akkor én most egy bunkó köcsög vagyok vagy mi?
paraszt lett az SG is...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nekem ez a film kimaradt, pedig a tékában láttam a boritóját😊