12
-
#12 Film+ adta nem is olyan régen. Veszélyes éj címen sem ismerős senkinek? Port.hu-n mindkettővel meg lehet találni, sőt, az első része feliratosan meg is jelent már DVD-n nálunk évekkel ezelőtt, szintén Veszélyes éj címen, Frászkarikaként szerintem csak a tévében futott. Vagy a fene tudja, lehet kavarodás az ilyen tévés újraszinkronok, új forgalmazások korában. -
chronos75 #11 jahh 10 éves korodban játszották a mozik :)
amúgy én is 75-ös évjárat vagyok és én se hallottam róla :)
-
pann #10 Én 74-es vagyok, rengeteg horror filmet láttam de erről még én sem hallotam. -
Hoz_Hun #9 Én 75-ös vagyok és én sem hallottam még róla. Pedig a horror filmeket is és a vámpíros filmeket is szeretem. Biztos bennünk van a hiba :) -
Etinger #8 Nekem máig az a jellegzetessége a filmnek, hogy a Rém Rendes család Marcyja szerepel benne :D:D És a végén van egy jó kis jelenete :D -
Majadi #7 Ne mérgelődj.A cikk elején nézd meg a szerzőt és ha Szekeres"Uve Boll" Viktor, inkább el se olvasd.. -
diablo1336 #6 Címe ismerős de nálam is kimardt pedig aztán én láttam az öszes freddy-t, jasont, halloween-t és még jó pár régi horror-t. Mert azért mégse egy terminátor a film, ugye? :D -
#5 én láttam vagy 5-6 éve, de ha jól emlékszem szar volt -
#4 egy büdös paraszt vagyok én is, mert még nem is hallottam a filmről. át is kell ezek után gondolnom az egész életemet -
Sance231 #3 Nekem ez teljesen kimaradt, életemben nem hallottam még róla. -
#2 Ha akad valaki, aki még nem látta az eredeti filmet (a szerkesztőségben dúlt a vita, hogy van-e ilyen ember, de arra az elhatározásra jutottunk, hogy nincs)
ezek engem annyira felidegesítenek. Most mi van ha valaki mondjuk oylan 95-ben született, vagy esetleg nem adták a TV-ben, és nem egy letöltő mániás.
vagy én mondjuk 89-es vagyok, és sok filmet letöltök, de ez nekem is kimaradt. Akkor én most egy bunkó köcsög vagyok vagy mi?
paraszt lett az SG is... -
hardstyler #1 Nekem ez a film kimaradt, pedig a tékában láttam a boritóját:)