Ötvös Tibor

Beyoncé az élre tört

A hamarosan hazánkban is turnézó Beyoncé erotikus thrillere, A csúcson lett a hétvége legnézettebb filmje Amerikában. A titkos esélyesnek tartott drámai A szólista viszont nagyon gyengén kezdett.

Beyoncé filmje toronymagasan lett az első. A 28,5 milliós premierbevétel elismerésre méltó, ráadásul a mindössze 20 milliós büdzsét is rögtön visszahozta. Az énekesnő ezzel filmes karrierjének második legjobb nyitányát tudhatja magáénak. Ha minden jól megy, a film simán átlépi az 50 milliós bevételi határt.

A Megint 17 nagyot zuhant, ám a 11,5 millió így is elég volt az ezüstéremhez. A vígjáték jelenleg 40 milliós bevételnél tart, ám már láthatóan kifulladóban van. Talán az 50 millió itt is meglesz. A ketrecharcosokról szóló Fighting lett a harmadik 11 milliós nyitányával.


Kissé meglepő, hogy az ismét felfutóban lévő Robert Downey Jr. és az Oscar-díjas Jamie Foxx közös drámája mindössze 9,7 millió dollárral nyitott. Ráadásul a büdzsét is titkolja a stúdió, így még nem tudni, mekkora lesz a bukta. Főleg úgy, hogy a héten akad kihívója rendesen.

Végre mozikban is elérhető lesz az X-Men kezdetek: Farkas, melynél most eldől, mennyit ártott neki a "kiszivárogtatás". A romantikus lelkűeknek Matthew McConaughey és Jennifer Garner vígjátéka, a Ghosts of Girlfriends Past nyújthat kellemes perceket, de a Michael Douglas főszereplésével forgatott Beyond a Reasonable Doubt is esélyes a jó szereplésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!