Ötvös Tibor

Robbantott a Halálos iram

A franchise legsikeresebb nyitányával tért vissza a köztudatba a Halálos iramban széria. A negyedik, Halálos iram címet viselő rész a régi gárdával 72,5 millió dolláros premiert produkált.

Mivel maga a film 85 millióba került, így a Universal fejesei nyilván pezsgőt is bontottak a siker hatására. Ráadásul Vin Diesel is boldog lehet, hiszen nem elég, hogy karrierje eddigi legjobb kezdését köszönheti a filmnek, hanem a 2005-ös Gorilla bácsi óta is ez lesz az első sikere. És Paul Walker is rekordot döntött, szintén karrierjének legjobb kezdését produkálta a Halálos iram. Már csak az a kérdés, hogy vajon mkor jelentik be az ötödik, valószínű Hal-ir címet kapó részt.


Observe and Report

A Szörnyek az űrlények ellen is szépen tartotta magát, hiszen 33,5 millióval megszerezte a második helyet. Ennek ellenére a film nem tartozik majd a DreamWorks nagyágyúi közé, hiszen a kissé húzós, 175 milliós büdzsé miatt az eddig összesen összeszedett 118 millió elég sovány eredmény. Harmadik hely jutott a The Haunting in Connecticut című horrornak, mely már 38 milliós bevételnél tart.

A héten debütál a Dragonball: Evolúció, melynek elvileg már forgatásra készen áll a folytatása is. Érdemes odafigyelni a Hannah Montana: The Movie valamint a Observe and Report című filmekre is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • silentb #6
  Tegnap sikerült megnéznem moziban a Halálos Iram-ot...csak ajánlani tudom mindenkinek akinek kicsit is tetszettek az előző részek...brutál jelenetek vannak benne igaz kicsit zavaró az a mostanság nagyon kedvelt kamerakezelés (Transformers, Quantum csendje, stb...) amikor olyan gyorsan rángatják a kamerát hogy kiesik az ember szeme mire felfogja mi is történt. Ennek ellenére egy ütős kis filmet sikerült összehozni - végre újból a régi csapat egy részével - azért Letty-ért kár. Mondjuk azért érik az ötödik rész. :)
 • smaszi #5
  "Majd ebben is 15-20 mp-ig vicsorognak a levegőben repülve?!"

  Látom öreg, te egy darab rész - nem sok, annyit se nagyon láttál...
  De nem, itt nem az lesz (az előzetesből ítélve), hanem egy eksön movie, ami csak a karaktereket, a nevet és talán némi hasonlóságot tart meg az anime-ból...
 • darXideR #4
  "...vajon mkor jelentik be az ötödik, valószínű Hal-ir címet kapó részt."
  hát ezen nagyon jót nevettem :D
 • IMYke2.0.0.0 #3
  Bocs, ha nem egyértelmű: az utolsó bekezdésre céloztam.
  Konkrétan: "A héten debütál a Dragonball: Evolúció, melynek elvileg már forgatásra készen áll a folytatása is."
 • IMYke2.0.0.0 #2
  Dragonball hajtépés... úristen!
  Majd ebben is 15-20 mp-ig vicsorognak a levegőben repülve?!
  [komoly színészi munka kellhet hozzá]
 • Stonee #1
  nem csoda , nagyon ász mind a 3 rész! na jó, inkább csak az első, a folytatások se rosszak!