Ötvös Tibor

Bukott a Dragonball, győzött Hannah Montana

Amerikában valóban Hannah Montana őrület van, hiszen a koncertfilm után a mozifilm is komoly sikert aratott. Ennek ellentéte a Dragonball: Evolúció, mely nem sok embert érdekelt.

A Hannah Montana: A film meglepően nagy előnnyel, kereken 34 millió dolláros bevétellel kezdte meg mozis karrierjét, mely a kihívókat tekintve mindenképpen nagy eredmény. Sajnos a büdzsét nem ismerni, de bizonyára elégedettek a Disney fejesei. A folytatás és az újabb évadok ezúttal biztosra vehetők.


State of Play

Második helyre esett vissza a Halálos iram, mindössze 28,7 milliós bevételt tudott produkálni. Összbevételei azonban már így is közelítenek a 150 millióhoz és ha így megy tovább, akkor a széria legsikeresebb darabjához van szerencsénk. Seth Rogen újabb vígjátéka, az Observe and Report nem tudta az eddigi filmjeinek sikerét megismételni és mindössze 11 millióval kezdett, ráadásul a negyedik helyen.

A hétvége legcsúfabb eredményét azonban a Dragonball: Evolúció könyvelheti el. A filmről jelen pillanatban nem tudni, pontosan mennyibe is került, és a közönség reakcióját látván nem is fogja felfedni a Fox, hogy mekkorát is bukott. A film mindösszesen 4,6 millió dollárt szedett össze, ami elképesztően gyenge eredmény. Ráadásul a kritikusok is lehúzták a filmet, szóval nem valószínű az a második rész.

A héten végre megérkezik a Crank - Felpörgetve folytatása, melynek egyetlen komolyabb ellenfele a Ben Affleck és Russell Crowe főszereplésével leforgatott State of Play lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rudymester #17
    Kapaszkodj meg: a Dragon Ball anime/manga (gy.k: rajzfilm/képregény) a 12-16 éves korosztálynak készült elsődlegesen. Mondhatni klasszikus "shounen" anime. Felnőtteknek pl a Berserk, Ninja Scroll stb. készült. Azok tényleg véresek és erőszakosak.
    Japánban sokkal magasabb az ingerküszöbb mint bárhol máshol a világban.
  • carlos05 #16
    1általán nem felnőtteknek szól a Db.. én néztem 9-10 évesen reteken aztán befejeztem a Z-t 1-2 éve neten köze nincs a felnőttekhez ennek a rajzfilmnek csak azért mert vér van benne...
  • DarkEvilPiccolo #15
    Lol vagy mint mindig! :D
  • winnie #14
    az itteni rajongók is gondolom 30 éves fejjel látták és őket célozzák meg a dragonballos pólókkal és bugócsigákkal, mi? nem beszélték ki az előző napi részt hatodikosként a nagyszünetben gondolom. és nem ők háborodtak fel a kéesi időpontra való számüzetésen, mert addig nem maradhattak fent:)

    nem véletlen, hogy amerikában is a cartoon network adta a rajzfilmet.
  • Darth Sith #13
    Te miről beszélsz? a dragonball eredetileg felnőtteknek készült, csak a kretén retekklub délután 2kor adta gyerekeknek, aztán csodálkoztak, hogy az ORTT betiltotta.. Sosem volt gyerekeknek való sorozat.
  • winnie #12
    egy kisgyerekeknek szóló mesét hova akrsz 18-as karikára? látva a filmet, azért valljuk meg, hogy mérföldekkel verte a mesét.
  • chronos75 #11
    45 milka volt a budget, bár ez még nincs 100% megerősítve. Ha most tartunk 5,5 m. bevételnél, akkor jahh ez elég szép hasas..
  • cateran #10
    A Dragonball bukott? Pedig a tucatszarok közt is kiemelkedően rossz...majdhogynem alulmúlhatatlan...meglepő, hogy bukás..
  • opeca #9
    Mondjuk 16+ minimum, de inkább 18-as karikával ellátott valamit. Komoly sztori, felnőtt humor, ja bocs, megint elfelejtettem, hogy mindent a 12-16 éves korosztályra kell alakítani, mert ők a törzsközönség a mozikban.

    Bár hozzáteszem, szerintem a Walt Disney ezerszer jobban meg tudta volna csinálni.
  • opeca #8
    Azért tegyük hozzá, hogy itt az első hibát mindig az követi el, aki beleeggyezik a filmesítésbe...

    Nem tudom, hogy jelenleg kié a Dragonball cím, de ha annyira barom votl, hogy rábízta egy huszadosztályú hollywoodi rendezőre, akkor magára vessen.
    A probléma csak az, hogy a Dragonball-ból egy kurva jó(!) filmet lehetett volna csinálni, és aztán második részt, meg harmadikat is, ehelyett nem lesz belőle semmi egy barom tulaj és egy barom rendező miatt.