Ötvös Tibor

Nyert a 17 Again

A hétvégén a High School Musical sztárjának legújabb filmje, a 17 Again lett a legnézettebb alkotás. Russell Crowe azonban ismét buktázni fog a State of Play-jel.

A 17 Again magabiztosan szerezte meg a mostani aranyérmet. Ehhez mondjuk mindösszesen 23,72 millió dollárra volt szüksége. Sajnos a gyártási költségeket nem ismerjük, így pontosan nem tudni, mekkora hasznot hozott az alkotóinak. Mindenesetre Zac Efron mellett csak a nem éppen karrierje csúcsán lévő Matthew Perry neve lehet ismerős a stábból, így meglepne, ha 20 milliónál többe fájt volna a vígjáték.

Russell Crowe viszont mostanában nem igazán találja régi formáját, hiszen zsinórban sokadik filmje készül megbukni. A Kapitány és katona, a Bor, mámor, Provance vagy legutóbb a Hazugságok hálója sem hozta be az elvárt összeget - igaz, 2007-ben az Amerikai gengszterrel viszont tarolt egyet. Sajnos a Ben Affleckkel forgatott legújabb filmje, a State of Play is belép az előbb említett sorba, hiszen mindösszesen 14,07 millió dollárral kezdett, ami alig több, mint a DiCaprióval készített film első eredménye.


Fighting

A Hannah Montana: A film több mint 58%-os kiesést produkált, ám még így is 13,4 milliót fialt a hétvégén. A Disney vígjátéka jelenleg 56 milliós bevételnél tart. Szintén a héten debütált a Crank: High Voltage, ami sajnos eléggé elmaradt a megszokott Jason Statham filmek premierbevételétől. A kopasz akcióhős általában 10-12 millióval kezd, ám ezúttal ennek alig több mint fele jutott csak. A jövő héten kiderül, hogy a 6,9 millió mennyire volt jó kezdet.

A héten Amerikában rengeteg friss bemutató lesz. Megérkezik a Mutant Chronicles, valamint a drámai A szólista is. A fiatalok beülhetnek a Fighting vagy a Beyoncé főszereplésével készített Obsessed vetítésére. De eséllyel indul a Tyson életét bemutató dokumentumfilm is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Barakukk #10
    Akkor ez is olyan, mint a wikipedia? nem tudtam! Bár, amikor a Titanic 200 milliós költségeit olvastam már gyanakodhattam volna, hogy nem a pontosságáról híres.
  • winnie #9
    inkább a mojo, mint az imdb. ha kell felviszem az imdb-re, hogy 35M volt a gyártási költség. az imdb-t userek szerkesztik zömében, szóval,
  • Barakukk #8
    "Sajnos a gyártási költségeket nem ismerjük... meglepne, ha 20 milliónál többe fájt volna a vígjáték." - az imdb szerint, ahol már a premier előtt is feltüntették, hogy kb. 20 millióba került a 17 Again, szóval beletrafált a cikk írója. A boxofficemojo az ilyen infókkal egy ideje durván lemarad, így érdemes az imdb-n körülnéznie, aki kíváncsi a gyártási költségekre, bár ott sem kapunk mindig választ.
  • winnie #7
    máskor is előfordult már, hogy nem minden országban ugyanakkor van a premier. attól, hogy valami valahol van dvd-n, máshol még lehet mozi:)
  • cateran #6
    "Megérkezik a Mutant Chronicles,..." őő van újabb vagy ez az a MC ami tavalyi? Ha a tavalyi,akkor miféle mozibemutató?
  • winnie #5
    minden film visszatermeli, sose azt nézd a bevételben, hogy több-e mint a költség, hiszen előbb vagy utóbb minden nyereséget hoz. a kérdés, hogy ma vagy holnap. azonnal vissza tudják-e forgatni a pénzt vagy csak fél év múlva.
  • Herczi #4
    Nekem a Hazugságok Hálója nem igazán jött be, nem azt mondom, hogy rossz, de én jobbra számítottam.
  • Atomreaktor #2
    bizony, az utóbbi russel crowe filmek is extra jók és sztem ha a nemzetközi bevételt is nézik, simán visszatermelték a forgatási költséget.
    de nem is érdekel, csak csináljon minél több olyan filmet, mint a Kapitány és katona, vagy akár a Hazugságok hálójában.
  • Wittgen #1
    Pedig a Kapitány és katona és Hazugságok hálója jó kis filmek, én nem csalódtam bennük.