Szekeres Viktor

Csúszik a Csillagkapu legújabb évada

Általában a TV2 remekül időzítve, viszonylag gyorsan szokta prezentálni a Stargate legújabb évadait, viszont most úgy tűnik, hogy kicsit megakad az eddigi lendület és késni fog a 10. évad.

Ha a csatorna ismétlési politikáját figyeljük, akkor észrevehettük, hogy kedvelt eszköz a TV2-n az új sorozatévadok előtti előző évados ismétlés, így amikor elkezdődött a Csillagkapu vetítése a legelejéről (először hétfő éjszakánként, majd hétköznap délutánonként), feltételezhettük, hogy a szapora adások végeztével a csatorna belevág a sorozat utolsó, 10. évadába.

Azonban hiába minden feltételezés, a TV2 két hét múlva abbahagyja a sorozat délutáni ismétléseit és a 7. évadtól szombatonként kínálja az epizódokat a rajongóknak, ami még a leggyengébb matekosok között is több mint egy évet jelenthet a 10. évad képernyőre kerülésével kapcsolatban. Persze mindez csak elmélkedés, de elősegíti a csatorna céljait, miszerint így egy kifutó sorozat tovább a képernyőn tartható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • aRoma #14
    amikor újra szinkronizálták..., az igen, az kaka lett
  • aRoma #13
    "régen, a 80-as évek közepéig tudtak jó szinkronokat csinálni, de azóta..."
    akkor is ugyanígy fikáztak sokan, mint te. Nehogy azt mond, hogy pl. a star wars jobb volt eredetiben, mint a '78-as magyar szinkron
  • Darth Sith #12
    attól még h van szarabb, nem lesz jó a magyar szinkron. Kb mint a széria hibás dolgoknál, amikor vissza viszed h szar, és azt mondják, hogy az összes hibás. És? ettől ez még normális? Lehet h van szarabb szinkron, de ettől még a magyar nem lesz jó. régen, a 80-as évek közepéig tudtak jó szinkronokat csinálni, de azóta.. nem tudom mi történt..?
  • 0Hanga #11
    Nézd meg egyszer németül utanna nyilatkozál, magyar szinkron minőségéről. A Goa'uld hangok ott aztán tényleg gázok.
  • Army1990 #10
    Nekem semmi bajom a magyar szinkronnal bár az tény, hogy 1-2 részben elcseszték. Én úgy voltam vele,ÁÁ elnézegetem a TV2-n a sorozatot, de mikor kiderült hogy a 10.évadra több mint egy évet kell várni, akkor inkább úgydöntöttem letöltöm a 10.évadot meg az Atlantisz 3. és majd a 4.évadját.
  • RaveAir #9
    Az angol hangok elég furcsák a magyarhoz képest... :P
    Így is fel lehetne fogni. Kérdés, hogy ki mit szokott meg, és nem kell egyből divat-sznobságból divat-fikázni a magyar szinkront.
    Az mondjuk tényleg gáz, ha egy szereplőnek 3-4 hangja van, de ha véletlen meghal vagy egyéb gondja támad egy szinkronhangnak, akkor azt sajnos nem lehet csak úgy "kiírni", mint egy szereplő esetében.
  • Wittgen #8
    Még jó, hogy okos emberek feltalálták a netet és a sorozatok feltöltését, így nem kell éveket várnom 1-1 évad folytatására, hanem akkor és azt meg tudom nézni, amit akarok.

    Fos tv2 ismétlések...bár ugye olyan régen kezdődött a SG-1, hogy aki most 15-16 éves, annak újdonság....ahogyan a viccel is lenni szokott...
  • Nyarlathotep #7
    "az pedig remélem evidens, hogy a szinkronnak nem az a feladata, hogy ugyanolyan hangokat keressen"

    Uram isten, ember! Hogy vagy képes ilyen baromságot egyáltalán leírni!!!!!
  • ldavid #6
    szerintem se rosszak, az viszont elég szar hogy van akinek 3-4 hangja is van az eddigi 9 évadban
  • winnie #5
    nem számítana, hiszen ha megszokom a hangokat, akkor furcsa lenne, s nyilván nem mondanám azt, hogy "hú, angolul jobb". ez megszokás kérdése.