Szekeres Viktor

Fellélegezhetnek a nézők, Frei marad

Frei Tamás már jó ideje a TV2 üdvöskéjekén készíti riportműsorait a Frei Dosszié keretein belül, és úgy tűnik, hogy újabb 4 évig ezt is fogja tenni, hiszen a csatorna meghosszabbította a megfontolt beszédű riporter szerződését.

A széles látókör mindenkinek jár, hangoztatja oly gyakran Frei Tamás bulvárhíradójának általában valóban lebilincselően érdekes, ám olykor sajnos éppen szűklátókörű adásainak promóiban. A közszájon forgó szlogent a TV2 tájékoztatása szerint még újabb 4 éven keresztül élvezhetjük, kezdve szeptember 19-től, amikor is a Riporter visszatér műsorának legújabb évadával.

Frei elmondta: "Eddigi pályafutásom során a TV2-nél töltöttem a leghosszabb időt, mert az a bizalom, amit ez a négyéves, 2011 végéig tartó szerződés is bizonyít, számomra igazi televíziós otthonná teszi ezt a csatornát. Örömmel vagyok itt."

Zárójelben jegyezzük meg, hogy a szerződéshosszabbítás minden bizonnyal nem a remek nézettségi mutatóknak köszönhető, hiszen a Riporter műsorai rendre alulmaradtak az RTL Klubos konkurenciával szemben: például a Dosszié április 23-i adását mindössze 880 ezren látták a teljes lakosság körében, ami 18,7%-os közönségarányt jelent, s ez meglehetősen nagy zakót jelentett az akkor 41,5%-os közönségaránnyal bíró RTL Klubtól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • janus391 #36
    De csak a kormányváltásig .
  • eto demerzel #35
    nm is tudom hogyan lehet 2 teljesen kulombozo embert es musort oszehasonlitani. ez olyan mint mikor windows-t es linux-ot probalnak meg oszehasonlitani. en mind a 2 musort neztem nekem tetszet mind a ketto.
  • Inquisitor #34
    Ez igaz, csak Kepes TUD kérdezni értelmeseket, meg "mellékesen" tényeket prezentál, enyhén tán színezve, nem pedig kitalál egy témát és hozzá torzítja a riportot, akkor is ha a fene fenét eszik. ;)
  • Acheron #33
    VAlóban lehangoló,hogy az emberek többsége olyan szennyet néz mint a...nah inkább nem is mondom ki a nevét,mert csak reklámot csinálok neki,de asszem ezt már elbaxtam
  • Tinman #32
    Kepest a Világfalu kapcsán hoztam egy kalap alá a Freiel, hiszen mindkettő világjáró/bemutató/riport sorozatot hozott össze.
  • Tinman #31
    "Milyen jogon szólod te le a bérből és fizetésből élőket?"
    Óóóó... csak nem magadra ismertél?
    Mert én is abból élek ^^ ...és mégsem lettem igénytelen.
    Keleti autóm van, apósnak van egy nyugati verdája mostanában azzal járok többet. Remélem kielégítő voltam.

    Az ország pedig az olyanok miatt tart ott ahol, mint amilyen te is vagy. Nem éppen 2 hete járok ide, de megfigyeltem, hogy mit művelsz:
    1. Benézel egy témához. És vagy a témát fikázod le a sárga földig, vagy az ott hozzászólókat.
    2. Azt is megfigyeltem, hogy az esetek 90%-ban, kőbunkó vagy, stílusod nem sok... ill. ami van az elég silány.
    3. Tipikus magyar vagy! Neked semmi nem jó, semmi nem tetszik, pesszimista negatív hangulatkeltő vagy. Nem baj ilyen is kell, legálább jól szórakozom.

    "a Cobra 11 nagyon színvonalas sorozat"

    A szinte minden topickban flémelő hszeid után, teljesen hiszek neked és megértem, hogy a te igényeidnek tökéletesen megfelel a Cobra11.

    "Az ősbunkó Fábryt meg ne is említsed, mert ő aztán tényleg a média legalja..."
    A médiának csak alja van hazánkban... 1-2 fehér holló kivételével...
  • Inquisitor #30
    Elöbb láttam valami őskori Superman rajzfilmet. A német akciósorozatok már majdnem elérik azt a "szinvonalat". ;)
    Nekem ezekben max. a túlzásba vatt pirotechnika ami szinvonalasnak tűnik. A story, szinészi alakítás, forgatókönyv borzalmas.
  • Inquisitor #29
    "Ettől függetlenül nekem nagyon sokat adott a Cadillac Drive, szeretem a Dossziét is, a Kepes meg egyenesen lenyűgözött."

    Oké, bár a Cadillac-es műsorban jobb lett volna ha Fábry kevesebbet beszél vagy kevesebbet kelett volna innia? :)
    A Kepes meg, hogy jön egy lapra a Frei-el? He le tudnám zongorázni a kettejük közti különbséget, én lennék a világ legjobb zongoristája :D
    Éppen ezért bosszantó, hogy pl. a Világfalut is tologatták, meg késő éjszaka mutatták be, meg cenzúrázni akarták, stb. Pedig fényévekkel értelmesebb volt a műsor, a riporter is profi, és nem kamu témákról szolt. Néha azért kissé felületes volt, persze ez meg a jellegéből fakadt.
  • winnie #28
    " A Győzikét inkább a 18 év alatti, és a 65 év feleti emberek nézik."

    :) ez esetben frei nem csak a tévében huncutkodik. megnéztem az adatokat, de ha 18-49-ben mint tudjuk többen nézik a győzikét ÉS 18 alatt és 65 fölött (ezt a korosztályt nem is mérik!), akkor nagyjából az egész lakosságból többen nézik az rtl-t. (18-49 budapestben a legkisebb a difi: 36 vs 25%), de 18-49-nem még kétszer annyi.
  • GYUFo #27
    olykor-olykor lehet chatelni a Frei Tamással a honlapján, általában én is felszoktam menni. Legutóbb a nézetségről is szó volt, és elmondta, hogy bár többen nézik a Győzikét, a Frei Dossziét a középkorosztály nézi, ami a reklámozók célcsoportja, mivel nekik van pénzük. A Győzikét inkább a 18 év alatti, és a 65 év feleti emberek nézik. Vagyis: hiába nézik többen a Győzit, reklámbevétele ugyanannyi ha nem több a Freinek.