Szekeres Viktor

Doktor House sikeresebb új magyar hangjával

Meglehet, hogy nem a szinkronhang-váltásnak köszönhető, de egy biztos, a magyar nézők többsége könnyedén elfogadta az elhunyt Szakácsi Sándort helyettesítő Kulka János biztató "beugrását" a sorozatba.

Legalábbis ez a logikusnak tűnő következtetés szűrhető le a nézettségi adatokból, mely alapján a két héttel ezelőtti epizód a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban 566 ezer nézőt vonzott, viszont a rákövetkező héten, ez a szám a statisztikai hibahatáron belül lévő 580 ezerre ugrott, ami ugyan nem számít komoly változásnak, viszont bizonyíthatja, hogy különösebb hatása nem volt a nézettségre a hangváltásnak.

Utóbbi következtetés persze magától értetődőnek hathat, hiszen a nézők többsége a sorozatért rajong és még keveseknek adatik meg, hogy alternatív beszerzési utak segítségével nézzék a sorozat soronkövetkező epizódjait. A múlt heti adás slusszpoénja egyébként az volt, hogy még az RTL Klub Miami helyszínelőit is legyűrte a pokróc doktor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #25
    mert nyár van, holtszezon. ismételnek - sokan nem néznek délután tévét ls cska most látják ezeket a részeket.
  • [HUN]FaTaL #24
    Ha jól tudom ugyanaz mint az elején: Massive Attack - Tear Drops

    Nem tudja valaki hogy miért adják újra az első évadot már harmadszor? Lement a fél második évad és ennyi? Vagy mikor folytatják?
  • winnie #22
    "Amikor először meghallottam, még reménykedtem, de aztán.. ehh.. hát persze, hasonlít a hangtónus, de azt a hatalmas beleélést..."

    érdemes még várni. az első napi teljeítményből nem jó ítélni. szakácsi az elején roppant unott volt.

    (amúgy érdekes olvasni a véleményeket, hiszen hasolóan hányt mindenki, amikor először meghallotta house magyar hangját. azt án hirtelen jó lett:)
  • Runo #21
    Egyetértek, sztem is olyan néha, mintha monológot mondana...
    Amikor először meghallottam, még reménykedtem, de aztán.. ehh.. hát persze, hasonlít a hangtónus, de azt a hatalmas beleélést...
  • BIZ0906 #20
    Há nekem nem tetszik ez a "Doktor House sikeresebb új magyar hangjával" abszolút de nem éli bele magát a szerepbe szóval Kulka=kuka
  • winnie #19
    azért azt ismerjük el, hogy hiro idehaza kevés jobb hangot kaphatott volna.
  • kricsi #18
    "Mindezek mellett a Heroest inkább angolul nézem ugye Hiro miatt is"

    Nekem is detto ugyanez.
  • Randal #17
    Őszintén szólva mind a Heroesban mind a Dr. Houseban vannak olyan magyar hangok amelyek jól eltaláltak, jobban illenek a karakterhez mint a színészé. Mindezek mellett a Heroest inkább angolul nézem ugye Hiro miatt is. A Dr. Housenál meg Kulka kényszerű választás volt, de gondolom majd megszokjuk. Mindenesetre Szakácsi még Hugh Lauriet is verte nálam:)
    Viszont a többi szereplő magyar hangja nagyszerű.
    Hiába, majdcsak belejön Kulka, a második epizódban már érződöt egy kis keménység és cinikusság. Szakácsi nem lesz, de jó lehet.
  • Atisz #16
    Szerintem semmi baj a mai magyar szinkronhangokkal. Prison Break-nél vagy Hősöknél pl. nekem nagyon tetszik a magyar hang (megjegyezném úgy hogy nagyjából egyidejűleg kóstoltam bele mind2 sorozatnál az eredeti és magyar hangba). Tény hogy a magyar szinkron régen világszínvonalú volt, bár ezt csak úgy mondták akkor nekünk, szóval lehet hogy ma is van annyira világszínvonalú