Szekeres Viktor

Felfele bukott a TV2 főnöke

A hazai aprócska piacon nagy hírnek számított, hogy a TV2 a nemzetközi vizeken is RTL-konkurens Pro7-hez került - s ennek természetesen velejárója volt az is, hogy repült a csatorna nagyfőnöke, Kereszty Gábor.

Miképpen elődje, a csatornát a hazai országos tévés verseny kétfős piacán az RTL Klub mögötti második helyre bekormányzó Pintér Dezső is felfele bukott (az SBS közép-európai befektetésekért felelős tanácsadója lett), úgy Kereszty is lépett egy öleset előre, hiszen nemsokára, mint a ProSiebenSat.1 csoport tartalomfejlesztésért felelős alelnökeként hivatkozhatunk rá a róla szóló híradásokban. (Neki ugyancsak a második hely dicsősége jutott idehaza a TV2-vel.)


A TV2 híradása szerint Kereszty Gábor feladata, hogy a 8 európai országban működő több mint 18 tévéadó olyan egyéni formátumokat fejlesszen ki a jövőben, amelyek meghatározó műsorai lesznek a világ médiapiacának. Az öt év után ismét megüresedő hazai vezérigazgató posztot a ranglétrán következő Várdy Zoltán foglalja el augusztus elsejétől, aki eddigi kereskedelmi igazgatóként tevékenykedett a csatornánál és magánál az adót tulajdonló ProSiebenSat.1 csoportnak az értékesítési alelnöke.

"Várdy Zoltán sokat tapasztalt vezető, aki sokszor bizonyított már, úgy is mint kereskedelmi igazgató és úgy is mint az SBS csoport kereskedelmi alelnöke. Zoltán innovatív és strukturált gondolkodásmódja, valamint szakmai elhivatottsága és tapasztalata teszi lehetővé, hogy az ő vezetése alatt a TV2 folytassa eddigi kiváló üzleti teljesítményét és meghatározó szerepét a magyar médiapiacon" - mondta Patrick Tillieux, a ProSiebenSat.1 operatív ügyvezető igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!