Szekeres Viktor

A TV2 a német sorozatok mellett döntött

Ha nyár, akkor uborkaidőszak a tévében, tartja helytelenül a közvélekedés, hiszen több "szuperfilm" és menő sorozat is megtalálható a kereskedelmi tévék műsorán. A TV2 a dömpingben a német kártyát húzza elő.

Idehaza a germán tévés termékek mindig is népszerűek voltak - elég csak a Hangyák a gatyában és a Csajok a csúcson kirobbanós mozis és DVD-s sikereire gondolni (és a klónok remek tévés szereplésére), így nem csoda, ha a TV2 egy időre sutba vágja a sokak által a pokolba kívánt amerikai sorozatokat és friss német szériákkal édesíti meg a hétköznap estéket. Persze a csatorna nem Cobra 11-szerű nagy durranásra számít nézettség terén, hiszen a sorozatok zöme 20.15-től indul a Barátok közt ellen, de mikor, ha nem éppen a német attak ellen szaladjanak el szűkölve Berényiék?

Szerdán negyed kilenckor indul a Se füle, se farka, avagy a meseírók beájulnak című sorozat, melynek az első epizódja a Raponc, az aranyhajú leány címet viseli. A sorozatról annyit érdemes tudni, hogy a klasszikus meséket próbálja parodizálni. Boszorkányok és sorozatgyilkosok, hercegek és fogyatékos apródok várnak a nézőre.

A csatorna csütörtöki premierje, ha lehet még több izgalmat kínál, hiszen a GSG 9 - Az elit kommandó premierjére kerül sor Marc Benjamin Puch főszereplésével, aki Gebhard Schurlau bőrébe bújik és a sorozat tévéújságbeli ismertetője, azt hiszem, hogy magáért beszél: "Ők a tökéletes férfiak, akik a kommandósok becsületkódexe szerint harcolnak a szervezett bűnözés ellen. Az elit kommandó minden nap bevetésre kész!"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shep #8
    Utálom a német sorozatokat, a medicopter és társaitól meg egyenesen kiver a víz, a cobra 11 12 meg mit tudom milyen számokon futó szarokat már meg sem említem.
  • Wittgen #7
    Kíváncsiságból megnéztem tegnap ezt a mesélős vígjátéko, voltak benne jó poénok, amin röhögni tudtam. Azért nézhető volt.
  • Laci az AGY #6
    Jippiájé, ezen a nyáron is úszni fog a TV2 a szinvonalba! Néha megismétlik a szilveszteri adást, hátha többen megnézik mint akkor. Válogatnak a Mi kérünk elnézés legjob pillanataiból (ez ugyszámolom egy adásos 2 perc lesz.. annyi a főcim és a vége egybetéve). És háháá jönnek a német übergut sorozatok, a Hangyák a pitében 9 évadja és a Télapóval hokiztam!
  • sokadikgab #5
    Legalabb tudom elore,h. nemerdemes me'g veletlenul se atkapcsolni a TV2re ...
  • tungi52 #4
    Asszem én leszek a nyáron a tökéletes tv néző. Se berényi, se németek.
  • HöfEE #3
    Csak annyi ezekkel a német sorozatokkal a bökkenő , hogy kifejezetten németeknek készült így a legtöbb poént nem is lehet értelmesen leforditani. Na meg amugy is elég érdekesek szoktak lenni a német-magyar szinkronok.
  • AZTA #2
    sztem ezeket még annyian se fogják nézni mint az amerikaiakat
  • Kobaljov #1
    Uborkaidőszakot sem hallottam még soha, inkább szezonként szokták emlegetni. A két említett német vígjátéknak mennyi volt a "kirobbanó" nézettsége?

    (persze sokaknak nem fog tetszeni, mert német sorozatot csak eredeti nyelven érdemes nézni)