Ötvös Tibor

Sherlock Holmes visszatér a mozikba

A manapság csak napilapok DVD-mellékleteként fellelhető Sherlock Holmes történetek végre eltűnni látszanak és helyükre egy, az angol nyomozó hírnevéhez méltó film készül Hollywoodban.

Hamarosan tényként szögezhetjük le, hogy Christopher Nolan nemcsak a nézők és kritikusok millióit nyűgözte le, mikor leforgatta Batman: Kezdődik! című sikerfilmjét, hanem a nagytudású hollywoodi producereket is. Idén ugyanis már legalább a harmadik olyat filmet jelentik be, mely az eredeti előzményeit mutatja be nekünk.


Vajon ki kapja a nyomozó szerepét?

És most itt az újabb. A Warner Bros. úgy döntött, hogy kézbe veszi a manapság eléggé elhanyagolt angol nyomozó, Sherlock Holmes sorsát és igazi hollywoodi filmet forgat egyik kalandjából. Méghozzá a nulladikból, hiszen a tervek szerint a stúdió újból bevetné a Nolan-féle ötletet és a kezdetek kezdetétől mesélné el Holmes és Dr. Watson első nyomozását.

A Warner Bros. jelen pillanatban a stáb tagjait próbálja összeverbuválni, szóval még semmi pontosat nem tudni a projektről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kagemusha #8
    En meg arra lennek kivancsi, hogy ugyebar Holmes kokainista volt... bele merik tenni vagy nem?
  • cateran #7
    Már volt a fiatal Sherlock Holmesról film (Az ifjú Sherlock Holmes és a félelem piramisa)! Amúgy egyetértek az előzö hszekkel,Brett brilliáns volt a szerepben,Ő Sherlock Holmes (bár játszotta már Roger Moore is:P)
    Bővebben
  • Inquisitor #6
    Nah jah, jól nyomta az ürge (nem tudtam, hogy már nem él szegény ...)
  • luciferc #5
    Aki látott Holmes filmeket Jeremy Brettel, annak nem hiszem, hogy más színész megfelel. Majd, talán 30-40 év múlva, ha lesz egy olyan generáció, aki nem ismeri a Brett féle Holmest.
  • Bubbax #4
    Jeremy Brett annyira fenomenálisan játszotta el Holmes-t, hogy erre a méltó utód dologra nem vennék mérget. Brett szinte egybeforrt a szereppel, nem véletlen, hogy a halála óta nincs új film vagy sorozat.
  • Tomalak #3
    Reméljük találnak méltó utódot a képen látható színész helyébe (neve ne mugrik be) és Tahitóth László magyarhangját kapja.
  • gz8 #2
    Gondolom Moriarty a tízórais szállítmányt próbálta eltetetni láb alól a bandája segítségével, Sherlock meg kinyomozta és Lestrade-de együtt eltángálták a folyosón...
  • Atomy #1
    Mindíg is érdekelt hogy Sherlock Holmes és Moriarty professzor mivel bosszantotta egymást az oviban.