Ötvös Tibor

Két folytatása lesz a Szigorúan bizalmasnak

Egyszerre két folytatás készül az Oscar-díjas Szigorúan bizalmashoz. Az egyik a történet egyenes folytatása, melyben visszatér Guy Pearce, Russel Crowe és Kim Basinger is, a másikban pedig George Clooney alakítja a főszerepet.

Kim Basinger legnagyobb szakmai sikerét az Oscar-díjas Szigorúan bizalmas luxusprostijának szerepében aratta. Épp ezért nem csoda, hogy már alá is írta a film folytatásáról szóló szerződését. A színésznő mellett az első epizód másik két főszereplője, Russell Crowe és Guy Pearce is leszerződtek a folytatásra.



Eddig minden szép és jó, ám akad egy kis zavar az Erőben. A Narkó és a Füstölgő ászok direktora, Joe Carnahan ugyanis szintén az eredetileg négy kötetes Los Angeles-i regények egyikét kívánja megfilmesíteni. Saját verziójának főszerepére George Clooneyt sikerült megnyernie.

James Ellroy négy regényt írt Los Angelesről. Ezen széria harmadik kötete a Szigorúan bizalmas, az utolsó pedig a White Jazz. Mivel mindegyik kötet joga a Regency birtokában van, Carnahan kénytelen-kelletlen megváltoztatta Clooney karakterének nevét is. Mindenesetre mi nézők csak nyerünk az ügyön, hiszen két remek kis filmnek ígérkező krimi verekszik majd kegyeinkért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Hál isten mindegyik stúdiónak teljesen véletlenül pont most jutott eszébe a folytatás ahogy az már lenni szokott néha...
  • dzsagon #2
    Szeretem George Clooneyt, de nem kellene beleronditani ebbe a folytatásba.
  • KoJin Mekre #1
    Nagy kedvenc volt a Szigorúan bizalmas! :)