Ötvös Tibor

50 Cent és Robert DeNiro egy filmben

Robert DeNiro és 50 Cent lesznek a főszereplői a New Orleans címet kapott krimi-thrillernek. A rappernek ez lesz a negyedik mozifilmje, mely a Katrina-hurrikán után játszódik.

Egyszer már kifejtettem véleményemet a zeneipar szereplőinek filmes "teljesítményéről", így most nem ismételném önmagam. Azt azonban elismerem, hogy akadnak olyan előadók, akikben van tehetsége a filmiparhoz is.

Ezt eddig 50 Cent nem tudta bizonyítani. Eddigi egyetlen filmje, az önéletrajzi ihletésű Pénzed vagy életed csúnyát bukott, ám mégis kapja a további lehetőségeket. Ökölvívós filmjét Nicholas Cage-dzsel már befejezte, a Live Bet forgatása a napokban ér véget és máris kezdi a New Orleans munkálatait.

A film "igazi" főszereplője Robert DeNiro lesz, aki egy idősödő zsarut alakít. A társával remekül kijönnek, ám egy végzetes "baleset" mindent megváltoztat. Megérkezik ugyanis a Katrina-hurrikán, a társ pedig odaveszik. Ám kiderül, hogy egykori partnerét lelőtték. Mikor megkapja új társát, beleveti magát az ügy felgöngyölítésébe.

A filmet eredetileg Los Angelesben szerették volna leforgatni, ám végül New Orleansban veszik fel a mozi jeleneteit. A forgatást februárban kezdik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • stream man #15
    JAH lelötték 9-szer gumi-lőszerrel vazze :D Amugy 50cent nem nagy rapper Snoop dogg még mindig jobb kigyúrt nigger semmi más izmos de agya az nincs egoista megalomániás nigger
  • Loverman #14
    azért De Niro is egyre süllyed lejjebb...
  • atothhu #13
    Te ezt elhiszed? ne már . . .
  • Acheron #12
    Nem,csak kifordúl a gálám az ilyen beszólásoktól.Könyörgöm a 21 században vagyunk,de még mindig akadnak olyan gyökerek akik azt hiszik felsőbbrendűebbek a bőrszinűk miatt.De valójában csak az irigységüket akarják ezzel leplezni.Amúgy 9-szer lőtték le és még mindig él azért lehet benne tartás
    Na, "heil Hitler" hülye nácik
  • stream man #11
    Gondolom nagy fifty cent kedvelő vagy XD
  • Acheron #10
    Egy újabb IQ Lightos beszólás LOL
  • stream man #9
    EZ a koszos nigger mindenhol ott van? löjjék le a pics*ba
  • Acheron #8
    "Adam II" Te követsz engem vagy mi a ******???A Fűrész 4-es cikknél is (http://www.sg.hu/cikk.php?cid=48206)utánam szúrtál be egy ilyen szmájlit " ".Igaz az "Adam first",de gondolom az is te vagy.Néha azért írhatnál is valamit,mert tudod a fórumnak az a lényege,hogy kommunikálj a többiekkel
  • Adam II #7
  • Acheron #6
    Na ez aztán értemles és menő beszólás volt!