Ötvös Tibor

Mel Gibson remake-t forgat?

Mel Gibson remake-t forgat, ezúttal az 1950-es Pánik az utcákon című klasszikus feldolgozását vezényli le, méghozzá Panamában. A helyszínről még az Apocalypto forgatása során állapodtak meg a felek.

Lehet szeretni vagy gyűlőlni, esetleg elítélni az utóbbi időben tett megnyilvánulásai miatt, azt azonban nem lehet vitatni, hogy Mel Gibson kiválló filmes. Miután színészként szinte mindent elért, amit lehetett, beállt a kamera mögé és olyan filmeket hagyott az utókorra, mint Az arc nélküli ember, A rettenthetetlen vagy A passió.Az Apocalypto sikere után Gibson újabb rendezésre szánta el magát. Ezúttal azonban ő is belép a feldolgozások világába és az 1950-es Pánik az utcákon című remeket gondolja újra. A helyszín ezúttal Panama lesz - a készítők még a majákról szóló film forgatása során megállapodtak az illetékesekkel, miszerint - mintegy az ország imázsának javításaként - a teljes filmet ott forgatják le.

A film egy bűnügyi történetet mutat be, melyben fontos szerepet kap a pestis és az ezt övező izoláció is. Gibson emellett producerként közreműködik egy Vasco Nunez de Balboaról szóló spanyol filmben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Morden23 #13
  Nem talált.

  Jancsó összes sincs meg otthon.

  Akkor most fejtsd ki, hogy a Passió és az Apocalypto nemszeretése miért is jelenti a te általad következtetett faszságokat?

  Mellesleg pont leszarok bármiféle filmkritikát, egy filmnél nekem az számít, hogy amikor megnézem, akkor élvezzem (akármilyen aspektusában is a szónak). Ezt az említett két film még haloványan sem tudta teljesíteni.

  De szólj, ha tőled kell engedélyt kérnem a véleményem kinyilvánítására.
 • YakHead #12
  *filmkritikát
 • YakHead #11
  Fogadjunk, hogy filmkiritikát hallgatsz valami egyetemen mi?
  Jancsó összes megvan otthon?
 • Bandew #10
  Hát ez qrvanagy égés tényleg...
 • Tetsuo #9
  Én a Phantom 65-ös filmekre várok :))
  Szerintem pl az qrvanagy égés Lucasnak, h néhány SW-ban eccerü HDkamerákat használt. De a rétegfilm Baraka meg odabaszós 70mm-est használt!
  Ez a Genesis is 1 átlag 35mm-nek megfelelő Digitgépnek tűnik.
 • DJ Boss #8
  Mielőtt még elélveztek :D, ez egy Panavision digitális kamera, Genesis típus, ami miatt ugye más, mint egy promós kép, az a gigantikus objektív.
  Népszerű kameratípus, használható vele filmszalagos kamerák előtéte.
 • bertino #7
  hát elég durva cuccnak néz ki az a kamera oO
 • Alfa Of NS #6
  Az nem kamera, hanem egy kezdetleges borg szem implantátum.
 • Morden23 #5
  Eddigi négy filmjéből másfél volt élvezhető, ha nem számolom a "Complete Savages"-beli ügyeskedését, mert azt nem láttam.

  Ha a legutóbbi két filmjéből indulok ki, akkor nekem nem felfelé emelkedik a hüvelykujjam.
 • Ronny #4
  Mel Gibson

  Biztos jó lesz.