Ötvös Tibor

Mel Gibson remake-t forgat?

Mel Gibson remake-t forgat, ezúttal az 1950-es Pánik az utcákon című klasszikus feldolgozását vezényli le, méghozzá Panamában. A helyszínről még az Apocalypto forgatása során állapodtak meg a felek.

Lehet szeretni vagy gyűlőlni, esetleg elítélni az utóbbi időben tett megnyilvánulásai miatt, azt azonban nem lehet vitatni, hogy Mel Gibson kiválló filmes. Miután színészként szinte mindent elért, amit lehetett, beállt a kamera mögé és olyan filmeket hagyott az utókorra, mint Az arc nélküli ember, A rettenthetetlen vagy A passió.



Az Apocalypto sikere után Gibson újabb rendezésre szánta el magát. Ezúttal azonban ő is belép a feldolgozások világába és az 1950-es Pánik az utcákon című remeket gondolja újra. A helyszín ezúttal Panama lesz - a készítők még a majákról szóló film forgatása során megállapodtak az illetékesekkel, miszerint - mintegy az ország imázsának javításaként - a teljes filmet ott forgatják le.

A film egy bűnügyi történetet mutat be, melyben fontos szerepet kap a pestis és az ezt övező izoláció is. Gibson emellett producerként közreműködik egy Vasco Nunez de Balboaról szóló spanyol filmben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Morden23 #13
    Nem talált.

    Jancsó összes sincs meg otthon.

    Akkor most fejtsd ki, hogy a Passió és az Apocalypto nemszeretése miért is jelenti a te általad következtetett faszságokat?

    Mellesleg pont leszarok bármiféle filmkritikát, egy filmnél nekem az számít, hogy amikor megnézem, akkor élvezzem (akármilyen aspektusában is a szónak). Ezt az említett két film még haloványan sem tudta teljesíteni.

    De szólj, ha tőled kell engedélyt kérnem a véleményem kinyilvánítására.
  • YakHead #12
    *filmkritikát
  • YakHead #11
    Fogadjunk, hogy filmkiritikát hallgatsz valami egyetemen mi?
    Jancsó összes megvan otthon?
  • Bandew #10
    Hát ez qrvanagy égés tényleg...
  • Tetsuo #9
    Én a Phantom 65-ös filmekre várok :))
    Szerintem pl az qrvanagy égés Lucasnak, h néhány SW-ban eccerü HDkamerákat használt. De a rétegfilm Baraka meg odabaszós 70mm-est használt!
    Ez a Genesis is 1 átlag 35mm-nek megfelelő Digitgépnek tűnik.
  • DJ Boss #8
    Mielőtt még elélveztek :D, ez egy Panavision digitális kamera, Genesis típus, ami miatt ugye más, mint egy promós kép, az a gigantikus objektív.
    Népszerű kameratípus, használható vele filmszalagos kamerák előtéte.
  • bertino #7
    hát elég durva cuccnak néz ki az a kamera oO
  • Alfa Of NS #6
    Az nem kamera, hanem egy kezdetleges borg szem implantátum.
  • Morden23 #5
    Eddigi négy filmjéből másfél volt élvezhető, ha nem számolom a "Complete Savages"-beli ügyeskedését, mert azt nem láttam.

    Ha a legutóbbi két filmjéből indulok ki, akkor nekem nem felfelé emelkedik a hüvelykujjam.
  • Ronny #4
    Mel Gibson

    Biztos jó lesz.