Ötvös Tibor

Nelly Furtado Helyszínelni fog

Az idén Grammy-díjra jelölt Nelly Furtado rövid kitérőt tesz a film világába. Szerepet kapott a hazánkban is sikeres New York-i helyszínelők egyik epizódjában, mely Amerikában február 9-én lesz látható.

Jerry Bruckheimer kivételes producernek számít még Hollywoodban is. Miután sikert sikerre halmozott a mozifilmek világában, megalkotta a mai napig az egyik legnézettebbnek számító tévés sorozatot. A Helyszínelők sikere töretlen, ráadásul az eredeti után tovább két "mellékágat" is készítettek. A Miami helyszínelők mellett a New York-i helyszínelők nyomozásait is milliók követik nyomon hétről hétre.

Egy ilyen széria legapróbb szerepe is kiugrási lehetőséggel bírhat. Az idén Grammy-díjra jelölt Nelly Furtado is "tiszteletét" teszi a filmes világban, hiszen szerepet kapott az Amerikában február 9-én látható New York-i helyszínelők epizódjában.

Az énekesnő Ava Brandt szerepében debütál majd. Ava egy világhírű áruházi tolvaj, aki "ügyfelei" számára próbálja megszerezni azok hőn áhított dolgait. A nő az álcázás mestere is, ráadásul folyamatosan egy lépéssel a törvény szolgái előtt lépked. Ava lesz a helyszínelők első számú gyanúsítottja, mikor egy áruházi biztonsági őrt holtan találnak az öltözőszekrénye előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)