SG.hu

A helyszínelők: új epizódok a VIASAT3-on

Március 2-tól csütörtök esténként 21:15-kor látható A helyszínelők (C.S.I.: Crime Scene Investigation) című amerikai sorozat hatodik évada. Készítői szerint az új évad nemcsak izgalmasabb, de érzelmesebb is lesz.

A sorozat készítői (Jerry Bruckheimer, Anthony E. Zuiker) szerint az új évad nemcsak izgalmasabb, de érzelmesebb is az előzőeknél. A helyszínelőknek a titokzatos bűntények felderítésén túl saját érzelmeikkel is meg kell küzdeniük. Az előző évad befejező részében (melyet Quentin Tarantino rendezett) Nick Stokes nyomozót élve eltemették, de társai - versenyt futva az idővel - megmentették az életét. Az ügy azonban nem zárult le: a folytatásból kiderül, okozott-e maradandó nyomokat Nick-nek a túlvilági kaland, és az emberrabló egyedül dolgozott, vagy társai által további veszélyekkel néz szembe Grissom csapata?A főszereplő, William Petersen (Gil Grissom) a következőket mondta a sorozat hatalmas sikere kapcsán: "Úgy gondolom, hogy a siker fő oka az, hogy a közönség már régóta várt egy olyan sorozatra, amely valami újat mutat, bepillantást enged valamibe, amiről már régóta szeretnének többet tudni az emberek. Szerintem a bűnügyi helyszínelők munkája pontosan egy ilyen téma."

"Megmutatja, mi is történik egy-egy bűnügy helyszínén, mik azok a dolgok, amelyeket bizonyítékként használunk, mi az, ami máshogy működik ma az igazságszolgáltatásban. Sok ilyen dolog van… például a tanúk, a vallomások már nem olyan mérvadóak mint régen, az ügyvédek tulajdonképpen mindent képesek elintézni. Az új technológiák használata, a DNS minták alkalmazása révén az egész igazságszolgáltatási rendszer megváltozott" - tette hozzá Petersen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Pemp #5
  CSI 4ever
 • urbijoe #4
 • Kagemusha #3
  nem csalodtam a sorozatban, meg mindig ez a kiraly a 3 CSI szeria kozul!
 • Dying Soul #2
 • sylas #1
  Fincsi - várjuk