Szekeres Viktor

Búcsúznak a Helyszinelők

Búcsút int nekünk Grissom és csapata, idehaza ugyanis a Viasat beérte Amerikát a las vegas-i különítmény kalandjainak sugárzásában .

A csütörtök esti sáv így egyelőre megürült. Itthon is lement a 141 rész és a teljes hat évad, így megint pár hónapos pihenőre vannak kárhoztatva a CSI-rajongók, be kell várni, hogy az Amerikában szeptemberben kezdődő hetedik évad elérjen arra a pontra, hogy a Viasat is elkezdje adni az új részeket.

Persze a nyomozós sorozatok rajongóinak nincs félnivalójuk, hiszen a Viasat csütörtökönként egy másik, mondhatni testvérsorozatot kínál nekik, a Nyomtalanult, mely ugyancsak Jerry Bruckheimer bábáskodása alatt készül és melyben FBI-ügynökök egy különleges csoportja kapja a főszerepet, akik eltűnt személyek kézrekerítésével foglalkoznak.

Szeptemberben a csütörtök este kilenc órási sávban belecsapnak a második évadba a New York-i helyszínelők is Gary Sinise vezetésével. Ha még ez sem lenne elég, akkor a CSI: NY lefutása után a napfényes Miamiba fog vezetni utunk, ahol is Horatio nyomozóinak legfrissebb kalandjait is megtekinthetjük. A 4. évaddal folytatódik majd a Miami helyszínelők.

Tehát szomorkodásra nincs ok, a Helyszínelők nem tűnnek el örökre, csak átalakulnak kissé. Hiába, ez az átka az amerikai adásokkal majdnem egy időben zajló magyar vetítésnek. Olykor nagyobb szüneteket kell tartani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pemp #6
    Tök 1et értek veled
  • Adam II #5
    Miamiban a néger patológusnő ahogy simogatja meg beszél a halottakhoz az valami röhej.
  • magyarvok #4
    Az alap helyszínelők felülmúlhatatlan sorozet.
    A Miami nekem nagyon bejön. (persze nem ér az alap nyomáb)
    Viszont a New York-i borzalmas ;(
  • Bucser #3
    Igazából én a Michael Hayes óta kedvelem David caruso-t mint színészt. DE a miamiban, hogy mindig ő old meg mindent és tlejesen személyes indokok vonalán megy tovább számomra totál lefogadhatatlan... Grissom miérteket és hogyanokat kereső tudós hozzáállása sokkal jobban tetszik... NEm egy egyszemélyes csapat hanem valóban team munka folyik.. még ha néhol kicsit sablonos is. Meg a karakterek sokkal jobbak a Vegasban mint a Miamiban vagy éppen a new yorkban... a CSI: NY már annyira nem is érdekelt...
  • Chrystopher #2
    Igen. Sajna az NY és Miami részekben vannak a fizikát meghazuttoló, és iszonyú valótlan dolgok.. :(
  • ProGabe #1
    csak az a gond hogy számomra a ny-i és főleg a miami szinte nézhetetlen az "alaphoz" képest amit viszont imádok,lehet kéne adnom nekik még1 esélyt mert mindkettőből csak 1-2 részt láttam és lehet most már "beértek",de azok a részek CSI/2 voltak,tele "nagyítsuk ki a 200x200-s tájképet annyira,hogy lássuk mi van a csaj fülbevalójára írva" dolgokkal