Ötvös Tibor

Trilógia lesz a Jumper

A legújabb hírek szerint a jövőre bemutatásra kerülő akció-sci-fi, a Jumper, a 20th Century Fox tervei szerint egyből trilógiának készül. Így a Star Wars-saga után Samuel L. Jackson és Hayden Christensen újból együtt szerepelnek.

A Gyűrűk ura-trilógia hatalmas sikere óta szinte divattá vált egyszerre három részt forgatni egy filmből. Elég csak a Karib-tenger kalózaira gondolni.

A 20th Century Fox a Star Wars-saga kirobbanó sikere után újabb trilógiát tervez. Az eddig egyrészesre tervezett sci-fi film, a Jumper is három epizód hosszúra nyúlik majd. "Nagyon hosszú történetet akarunk elmondani" - kezdte Lucas Foster, a producer. "Egyetlen filmben erre képtelenek lennénk. Így azt tervezzük, hogy egyből három részt forgatunk le belőle."

A film főszerepében Hayden Christensen, Samuel L. Jackson és Jamie Bell csapnak majd össze. A sci-fit a Mr. és Mrs. Smith és A Bourne-rejtély direktora, Doug Liman vezényli le. A történet a Christensen alakította figurát állítja középpontba, aki egy nap rájön, hogy képes a teleportációra. A zűrös fiatalnak mindössze a teleportálásra kell gondolnia és máris egy másik helyen van.

A trilógia első része jövőre kerül az amerikai mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • echo #13
    Megnéztem az imdb-n. Baromira nem a tigris tigris :(
  • echo #12
    Basszus a ez Tigris Tigris lesz? A világ legjobb könyve. Alig várom. De persze nekem nem tudnak megfelelni úgysem :)
  • Kagemusha #11
    khm...
    aki esetleg konyvet is szokott olvasni, annak ajanlanam: Alfred Bester: The stars my destination (magyarul Tigris, tigris! cimmel jelent meg anno)
  • InfectedMann #10
    hát... eddig felejthető sztorinak néz ki...
    én is kiv. vagyok mit hoznak ki ebből...
    valami nagyobb durranást vártam...
  • rgerg #9
    A konfliktus abból adódik majd,hogy igaz,hogy képes a teleportációra,de így az utazás lassaban történik meg,mintha gyalog menne oda -holott a 19-es busz is pont oda vinne 185 forintért.Szóval minden randi helyett csak az egyel későbbi randra ér oda,holott azt még meg sem beszélte."nem ma késtem,hanem holnapra jöttem korábban"
  • SonicBoom #8
    3*1,5 órán keresztül teleportálgat majd össze vissza. háááát.....
  • Szaruman #7
    És mér a stárvórzból kell a képeket berakni?
  • neoG #6
    én tudom, én tudom ,én tudom!!!A történet a Christensen alakította figurát állítja középpontba, aki egy nap rájön, hogy képes a teleportációra:DDD!A kérdés az, hogy mit hoznak ki ebből 3* kb.1,5 órán keresztül
  • Loverman #5
    írogat ide a sok gyökér
  • B@ldrick #4
    szerintem egy Vissza a jövőbe kaliberű trilógiát kellene megint vmelyik studiónak összedobni.