Szekeres Viktor

Már 2012 nagy mozis durranásait tervezik

Pár kivételtől eltekintve már szinte teljesen betelt a jövő év nyári mozis műsor, ugyanis a legtöbb stúdió már kihirdette, hogy mely filmekkel jelentkezik. A Sony a lyukakat újabb 3 filmcímmel töltötte fel.

A Sony egyik leánystúdiója, a Columbia Pictures kihirdette, hogy 2012-ben a Pókember és a Men In Black mellett mely filmekkel próbálkozik meg nagy bevételeket elérni nyáron, azaz a legforgalmasabb mozis időszakban. Arról a nyárról van szó, amikor bemutatásra kerül a Madagaszkár 3, a Sötét zsaruk 3, A bosszú angyalai, A diktátor, a Prometheus, a Star Trek 2, a Torpedó, az Abraham Lincoln: Vampire Hunter, a Csodálatos Pókember, a Jégkorszak 4, a Bourne-örökség, valamint Christopher Nolan új Batman-filmje, a The Dark Knight Rises.

Június 22-én kerül bemutatásra az I Hate You Dad Adam Sandlerrel és a fiát alakító Andy Samberggel, július 27-én Kevin James új komédiáját, a Here Comes The Boom-ot láthatja Amerika, míg a Total Recall teljes újragondolása Colin Farrellel augusztus harmadikán kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Miután a Star Trek 2. - Khan haragjának nem Star Trek 2. a címe, így nem kell kiakadnod. Ilyen alapon a Star Treken is kiakadhatnál. Mintha nem lett volna a világtörténelemben két hasonló című film.
  • tatish #3
    remélem a Star Trek 2 elnevezés csak poén -_-'
    Star Trek 2. - Khan haragja , 1982-ben adták ki ...
  • endrev #2
    2012-ben áldokumentumfilmet kell forgatni arról, hogy hogyan szakított félbe a 2012 című film cselekménye egy filmforgatást.
  • portable #1