13
  • echo
    Megnéztem az imdb-n. Baromira nem a tigris tigris :(
  • echo
    Basszus a ez Tigris Tigris lesz? A világ legjobb könyve. Alig várom. De persze nekem nem tudnak megfelelni úgysem :)
  • Kagemusha
    khm...
    aki esetleg konyvet is szokott olvasni, annak ajanlanam: Alfred Bester: The stars my destination (magyarul Tigris, tigris! cimmel jelent meg anno)
  • InfectedMann
    hát... eddig felejthető sztorinak néz ki...
    én is kiv. vagyok mit hoznak ki ebből...
    valami nagyobb durranást vártam...
  • rgerg
    A konfliktus abból adódik majd,hogy igaz,hogy képes a teleportációra,de így az utazás lassaban történik meg,mintha gyalog menne oda -holott a 19-es busz is pont oda vinne 185 forintért.Szóval minden randi helyett csak az egyel későbbi randra ér oda,holott azt még meg sem beszélte."nem ma késtem,hanem holnapra jöttem korábban"
  • SonicBoom
    3*1,5 órán keresztül teleportálgat majd össze vissza. háááát.....
  • Szaruman
    És mér a stárvórzból kell a képeket berakni?
  • neoG
    én tudom, én tudom ,én tudom!!!A történet a Christensen alakította figurát állítja középpontba, aki egy nap rájön, hogy képes a teleportációra:DDD!A kérdés az, hogy mit hoznak ki ebből 3* kb.1,5 órán keresztül
  • Loverman
    írogat ide a sok gyökér
  • B@ldrick
    szerintem egy Vissza a jövőbe kaliberű trilógiát kellene megint vmelyik studiónak összedobni.
  • W B
    Mi a története?
  • echo
    Hayden Christensen lesz Neo, Samuel L. Jackson meg Morpheus és már meg is van sci fi trilógia.
  • nenad
    hat ez nagyon izgalmas...