13
-
echo #13 Megnéztem az imdb-n. Baromira nem a tigris tigris :( -
echo #12 Basszus a ez Tigris Tigris lesz? A világ legjobb könyve. Alig várom. De persze nekem nem tudnak megfelelni úgysem :) -
Kagemusha #11 khm...
aki esetleg konyvet is szokott olvasni, annak ajanlanam: Alfred Bester: The stars my destination (magyarul Tigris, tigris! cimmel jelent meg anno) -
#10 hát... eddig felejthető sztorinak néz ki...
én is kiv. vagyok mit hoznak ki ebből...
valami nagyobb durranást vártam... -
rgerg #9 A konfliktus abból adódik majd,hogy igaz,hogy képes a teleportációra,de így az utazás lassaban történik meg,mintha gyalog menne oda -holott a 19-es busz is pont oda vinne 185 forintért.Szóval minden randi helyett csak az egyel későbbi randra ér oda,holott azt még meg sem beszélte."nem ma késtem,hanem holnapra jöttem korábban" -
SonicBoom #8 3*1,5 órán keresztül teleportálgat majd össze vissza. háááát..... -
#7 És mér a stárvórzból kell a képeket berakni? -
neoG #6 én tudom, én tudom ,én tudom!!!A történet a Christensen alakította figurát állítja középpontba, aki egy nap rájön, hogy képes a teleportációra:DDD!A kérdés az, hogy mit hoznak ki ebből 3* kb.1,5 órán keresztül -
Loverman #5 írogat ide a sok gyökér -
#4 szerintem egy Vissza a jövőbe kaliberű trilógiát kellene megint vmelyik studiónak összedobni. -
W B #3 Mi a története? -
echo #2 Hayden Christensen lesz Neo, Samuel L. Jackson meg Morpheus és már meg is van sci fi trilógia. -
nenad #1 hat ez nagyon izgalmas...