Szekeres Viktor

Megvan az élőszereplős Hófehérke-mozifilm főszereplője

Lily Collins nemsokára lehet, hogy már nem csak Phil Collins lányaként lesz ismert, hiszen újabb film főszerepét nyerte el. Ő lesz Hófehérke Tarsem Simgh modernizált meséjében, melyet jönyő nyáron nézhetünk meg.

Lily Collins a WonderConon elárulta a ComingSoon.net-nek, hogy valóban ő lesz Tarsem Singh legújabb filmjének, a még címmel sem rendelkező Hófehérke-adaptációnak a főszereplője. Collins partnere a Social Network - A közösségi hálóból ismert Armie Hammer lesz, ő fogja alakítani a herceget, az pedig már ugyancsak eldőlt korábban, hogy Julia Roberts lesz a gonosz Királynő.


A Hófehérke-mozifilm előkészületei már elkezdődtek, a forgatásra májusban és júniusban kerül sor, a gyártó Relativity Media pedig nyári nagy durranásnak tervezi az alkotást, hiszen 2012. június 29-ére tűzték ki a premierjét. Azonban előtte még, november 11-étől a Tarsem Singh-rajongók láthatják a rendező Halhatatlanok (Immortals) című filmjét, mely remélhetőleg sikerült olyan jóra, mint eddigi két munkája, A sejt és a Zuhanás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    Szokott lenni 2 mondat? Awwww akkor en mindig a vagott verziokat nezem
  • DaemoonHunter #3
    Én maradok a hókefélkénél, ha már elő szereplős.
  • NEXUS6 #2
    És ki lesz a fehérlófarkú szőke herceg?

    Amúgy ezek az élőszereplős adaptációk nem szoktak túl jóra sikerülni, 2 mondat után mindíg a a kanapén kötnek ki mesztelenül, uncsi!


    Vagy ez most nem olyan lesz?
  • shenmuedc #1
    Lesz benne üvöltözős R&B zene töménytelen.