Szekeres Viktor

Erősen kavarni kezdett a Disney a mozifilmjeit illetően

A Star Wars 9 halasztásával más Disney-film premierjével kapcsolatos infók is érkeztek.

A Walt Disney Studios több változást bejelentette premiernaptárjával kapcsolatosan. Az egyik legnagyobb természetesen az volt, hogy a kilencedik Star Wars-epizód nem 2019. májusában, hanem csak decemberben kerül bemutatásra. Persze a kiemelt május 24-i pénteket hiba lett volna parlagon hagyni, így a Disney gyorsan oda irányította a Guy Ritchie által rendezendő élőszereplős Aladdin-mozifilmet, aminek eddig még nem volt premierdátuma.

Az újonnan közzétett premiernaptárból kiderül, hogy a 2018. augusztus harmadikára előjegyzett cím nélküli Disney tündérmese a Róbert Gida-film lesz, amit Marc Foster rendez Ewan McGregor és Hayley Atwell főszereplésével. És ugyancsak kiderül, hogy a 2019. augusztus kilencedikei cím nélküli Disney tündérmese a Kenneth Brannagh nevével fémjelzett Artemis Fowl lesz. Sőt, egy harmadik cím nélküli Disney tündérmese kapott címet. 2019. november 8-án érkezik majd a Nicole Anna Kendrick és Bill Hader főszereplésével, mely Télapó lányának történetét meséli el, akinek át kell vennie a család vállalkozást, miután apja nyugdíjba vonul.

Érdekesség még, hogy a 2018. április hatodikára belőtt Magic Camp eltűnt a premiernaptárból. A film fiatal varázslók nyári táboráról szólt volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!