Ötvös Tibor

James Cameron két trilógiát forgat

Az egykori sikerrendező, James Cameron hosszas hallgatás után egyből két, trilógiának szánt projektbe vág bele. Az Avatar és a Battle Angel forgatása hamarosan megkezdődik.

Amint arról nemrég beszámoltunk, az egykori sikerrendező, James Cameron gigászi költségvetésű produkciókba kezd bele. A legújabb hírek szerint a két film egyből trilógiának készül.

Az első egy 12 részes japán manga filmsorozata. A Battle Angel történetének középpontjában egy 14 éves amnéziás robotlány áll, aki a gonosz erő elleni küzdelem során megpróbál rájönni, ki is ő valójában, mindezt a XXVI. században. Az eredeti manga Yukito Kishiro nevéhez fűződik. A film az előre jelzett 2007 helyett 2009-ben kerül a mozikba.

A másik projekt körül továbbra is nagy a titkolózás, annyit azonban kiszivárogtattak, hogy egy szerelmes film lesz. Az Avatar címen futó film Projekt 880 néven is fellelhető a neten. A hírek szerint a történet egy hatalmas galaktikus háború idején játszódik. A mozikban 2008-tól lesz fellelhető a film.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a múltkor kiszivárogtatott 500 millió dollár csak a két filmre, vagy egyből a hat részre érvényes. Cameront ismerve az előbbi lesz a nyerő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #27
    Ja és TIM BURTON!! Nagy kedvencem (hogy is hagyhattam ki... affene).
    (és a litámon azért ott van Jerry Bruckheimer is)
  • Hoz_Hun #26
    Na meg a Cameron fémjelezte Dark Angel sorozat Jessica Albával... nyami... azóta is az a kedvenc sorozatom.

    Ha rendező akkor nálam: 1. Tarantínó, és megint 1. Cameron, 3. Spielberg (jó-jó, utóbi időben van pár gagyi is, de tagathatatlanul rendező zseni),

    4. Uwe... hehehe vicc volt
  • spR #25
    Erdekes hozzaalas, foleg annak fenyeben, hogy pont Cameron az (es ezt most foleg a 80-as evekbeli munkassagara ertem), aki B mozis koltsegvetesbol A kategorias filmeket csinalt.
    Gondold csak el, 84-ben T1 6 millio dollarbol, de meg jobb pelda az Aliens 86-ban mindossze 18 millio dollarbol milyen kiraly latvanyvilaggal, akkor amikor 6 evvel azelott az Birodalom visszavag kerult ugyanannyiba vagy ket evvel azelott a Vegzet temploma 28 milliot kostalt.
  • pandemonius #24
    Hát ezen behaltam...
    Jó alapos ízlésficamod lehet ,ha ilyet ejtesz ki a szádon.
  • pauly #23
    jaja,egyetértek...
  • Hoz_Hun #22
    A Battle Angel Alita számomra a legjobb manga és egyáltalán a legjobb képregény. Meghatározó mű. Nem egyszer, nem kétszer, de legalább 20x elovastam már. Sőt megvan az egész eredetiben is.
    Egyik szemem sír a másik meg örül, amikor a megfilmesítéséről olvasok. Ezt a történetet felvinni vászonra nagyon nehéz lesz, főleg úgy, hogy a mondanivalója is átjöjjön, ne csak a csihi-puhi. James Cameron-ban bízakodom, mert nagyon kedvelem a rendezőt.
  • adam first #21
    Ez a T2-ről is a véleméyed?Elég szomorú.Anno formabontó film volt megújitotta az akciófilm fogalmát.Én a helyedbe elbújnék amikor ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket teszel hogy James Cameron B filmeket rendezet.Aliens,Terminator2,Titanic,Abyss?Mondanak ezek a filmek neked valamit?Gondolom nem,elég szomorú hogy ez a véleményed,általában az ilyen embereknek jók azok a szutykok amik ma mennek a mozikban.Kevés filmet rendezet Cameron de amiket ő írt vagy rendezet(egy-két kivételtől eltekintve)azok mind tiszteséges iparos munkák voltak.
  • NEXUS6 #20
    A True Lies az egyik (egyetlen) kedvencem tőle.
    A többi eksönfilmje szerintem a B múvi határát surolja -soxor alulról, ha nem raknák mellé a 100 milkó $-os szpésöleffekteket az is lenne mindegyik, mint ahogy a T1 bőven az is volt.
  • Gabest #19
    Ezek az remake-ek alapból hátrányból indulnak, nem kéne őket erőltetni. Azért akarják megcsinálni őket újra, mert az eredeti valamiért kiemelkedő volt, amit jó eséllyel nem fog sikerülni felülmúlni. Másrészről meg ismert a történet. Konzervet már tv-ben sem nézek, inkább valami újat a netről.
  • Number One #18
    Battle Angel Alita volt az elso es utolso manga amit vegetol az elejeig elolvastam tenyleg egy remekmu.

    Akinek van egy kis ideje az olvassa el!Meg a manga/anime tematol irtozzo embereknek is ajanlom.
    Remelem Cameron nem bassza el bar a munkassagat ismerve o nem surun nyul melle.