Szekeres Viktor

Megvan, mit rendez James Cameron az Avatar után

Úgy tűnik, hogy James Cameron mégsem csak az Avatar-univerzummal akar foglalkozni az élete végéig, hiszen a rendező már azt is tudni véli, hogy mi lesz az Avatar 3 utáni filmje.

A Lightstorm Entertainment megvásárolta Taylor Stevens The Informationist című könyvének filmes adaptálási jogait, jelentette be a produkciós cég. A közlemény szerint a filmverziót James Cameron fogja rendezni a Twentieth Century Fox Film számára. Ebből persze az is kiderülhet, hogy erre nem a közeljövőben fog sor kerülni, hanem csak akkor, amikor a rendező befejezi a jelenleg előkészítési stádiumban lévő Avatar 2 és Avatar 3 forgatását.


A tavaly októberben megjelent The Informationist története egy információs specialista nőről szól, akinek különleges szaktudását csak a legfelsőbb körök, multik és privát kliensek tudják megfizetni. Legújabb megbízatását egy texasi olajmilliárdostól kapja, akinek négy éve Afrikában eltűnt lányát kell megtalálnia. A hősnő így gyermekkora helyszínén találja magát, ahol elárulják és hátrahagyják, így egyedül kényszerül szembenézni a múltjával. (A fent hivatkozott közlemény tartalmazza Cameron megerősítését is, aki elmondása szerint nagyszerű feladatnak tartja a regény adaptálását, és elmondása szerint a főhős izgalmas személyisége ragadta meg.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nazir #4
    A Cameronos alien meg egy nagy hulladék. Annó tetszett meg minden, mostanra számomra teljesen kilóg a sorból. Tizen pár könyv (Aliens, AvP) elolvasása és a Prometheus után.
  • alien47 #3
    Mi van a nagy kijelentésével, hogy ő már csak Nyavatarokat akar forgatni? Azt elfújta az őszi szél?
  • kalapos01 #2
    Van halvány fogalmad arról, hogy mi ez, vagy megint csak a levegőbe beszélsz és szarozol?
  • Reyam #1
    hát ez már igy első olvasásra is elég közepes...nah pl keanu reeves Johnny Mnemonic - A jövő szökevénye abba is csak gazgadok számára de ez amit irtak nem nagy szám.Inkább Alient vállalja ujra mint ezt a szart