Szekeres Viktor

James Cameron nem mondott le régi, nagyszabású filmtervéről

A mangák és a scifik rajongói nagy örömmel vehetik tudomásul a hírt, miszerint James Cameron még tervezi a Battle Angel adaptálását. Kár, hogy erre csak évek múlva kerülhet sor.

Nem csak az Avatarról hallani James Cameronnal kapcsolatban, hanem szerencsére más projektektől is, annak ellenére, hogy nem is olyan rég azt találta nyilatkozni a rendező, hogy élete végéig csak Avatarokat akar készíteni. Jon Landau, producer a svéd MovieZine oldalnak elmondta, hogy az eddigi hírekkel ellentétben Cameron még nem mondott le arról, hogy elkészítse Jukito Kisiro scifi mangájának, a Battle Angelnek az adaptációját.

A Battle Angel már nagyon régóta James Cameron szívügyének számít, azonban korábban még a technológit sem találta megfelelőnek arra, hogy elkészítse a filmet. Landau elmondta ezzel kapcsolatban, hogy bár a rendezővel 4-5 éven keresztül az Avatar-filmekre fognak koncentrálni, de ez nem jelenti azt, hogy lemondtak volna a projektről, s reményei szerint az évtized vége felé el is kezdhetnek foglalkozni a Battle Angellel, melyet nagyszerű történetnek tart, melyben egy fiatal nő ismeri meg saját magát. S persze az önmegismeréssel kapcsolatos utazás során számos filozofikus kérdést is fel lehet tenni, például, hogy mit jelent embernek lenni, hogy mikor számítunk embernek?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)