27
-
Hoz_Hun #27 Ja és TIM BURTON!! Nagy kedvencem (hogy is hagyhattam ki... affene).
(és a litámon azért ott van Jerry Bruckheimer is) -
Hoz_Hun #26 Na meg a Cameron fémjelezte Dark Angel sorozat Jessica Albával... nyami... azóta is az a kedvenc sorozatom.
Ha rendező akkor nálam: 1. Tarantínó, és megint 1. Cameron, 3. Spielberg (jó-jó, utóbi időben van pár gagyi is, de tagathatatlanul rendező zseni),
4. Uwe... hehehe vicc volt -
spR #25 Erdekes hozzaalas, foleg annak fenyeben, hogy pont Cameron az (es ezt most foleg a 80-as evekbeli munkassagara ertem), aki B mozis koltsegvetesbol A kategorias filmeket csinalt.
Gondold csak el, 84-ben T1 6 millio dollarbol, de meg jobb pelda az Aliens 86-ban mindossze 18 millio dollarbol milyen kiraly latvanyvilaggal, akkor amikor 6 evvel azelott az Birodalom visszavag kerult ugyanannyiba vagy ket evvel azelott a Vegzet temploma 28 milliot kostalt. -
pandemonius #24 Hát ezen behaltam...
Jó alapos ízlésficamod lehet ,ha ilyet ejtesz ki a szádon. -
pauly #23 jaja,egyetértek... -
Hoz_Hun #22 A Battle Angel Alita számomra a legjobb manga és egyáltalán a legjobb képregény. Meghatározó mű. Nem egyszer, nem kétszer, de legalább 20x elovastam már. Sőt megvan az egész eredetiben is.
Egyik szemem sír a másik meg örül, amikor a megfilmesítéséről olvasok. Ezt a történetet felvinni vászonra nagyon nehéz lesz, főleg úgy, hogy a mondanivalója is átjöjjön, ne csak a csihi-puhi. James Cameron-ban bízakodom, mert nagyon kedvelem a rendezőt. -
#21 Ez a T2-ről is a véleméyed?Elég szomorú.Anno formabontó film volt megújitotta az akciófilm fogalmát.Én a helyedbe elbújnék amikor ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket teszel hogy James Cameron B filmeket rendezet.Aliens,Terminator2,Titanic,Abyss?Mondanak ezek a filmek neked valamit?Gondolom nem,elég szomorú hogy ez a véleményed,általában az ilyen embereknek jók azok a szutykok amik ma mennek a mozikban.Kevés filmet rendezet Cameron de amiket ő írt vagy rendezet(egy-két kivételtől eltekintve)azok mind tiszteséges iparos munkák voltak. -
#20 A True Lies az egyik (egyetlen) kedvencem tőle.
A többi eksönfilmje szerintem a B múvi határát surolja -soxor alulról, ha nem raknák mellé a 100 milkó $-os szpésöleffekteket az is lenne mindegyik, mint ahogy a T1 bőven az is volt. -
Gabest #19 Ezek az remake-ek alapból hátrányból indulnak, nem kéne őket erőltetni. Azért akarják megcsinálni őket újra, mert az eredeti valamiért kiemelkedő volt, amit jó eséllyel nem fog sikerülni felülmúlni. Másrészről meg ismert a történet. Konzervet már tv-ben sem nézek, inkább valami újat a netről. -
Number One #18 Battle Angel Alita volt az elso es utolso manga amit vegetol az elejeig elolvastam tenyleg egy remekmu.
Akinek van egy kis ideje az olvassa el!Meg a manga/anime tematol irtozzo embereknek is ajanlom.
Remelem Cameron nem bassza el bar a munkassagat ismerve o nem surun nyul melle. -
Inquisitor #17 Igazada van, mondjuk lehet arra gondolt a cikkíró, hogy az Anime egy sikeres Manga sorozatból készült. (Mint a legtöbb anime sorozat ...) -
Inquisitor #16 Jó lenne ha a feldolgozás jól sülne el, az erkölcsi témák és mélyebb tartalom is bekerülne, de ezzel együtt is sikeres lenne.
Akkor sok csak rajongók körében ismert japán történetet megismerhetnének az amerikai popcorn movie-kon felnőtt nemzedékek :) -
Inquisitor #15 "250 misi per film tul soknak tunik"
Egy darab Superman Return ára, miért sok? ;) -
#14 IMDB szerint 200-200 millió lesz a Battle Angel és az Avatar is, sztem nemártana ha az SG utánanézne mielőtt leirkál holmi 500milliót -
Kingfisher #13 Manga az nem mozgókép, hanem képregény, anime a mozgókép változata. Kíváncsian és kritikusan várom, bár még nem volt szerencsém ehhez az animéhez, de gyakran van az történet mögött mély filozófiai, erkölcsi, stb. mondanivaló. Remélem nem csak egy látványfilm lesz, hanem megtartja az anime eredetiségét. -
#12 Egyetértek,számomra a terminator a 2 részel lezárult.Az Alien pedig a 3-dik résszel. -
fade2black #11 életem egyik legnagyobb szomorúsága, hogy a T3at és az alin vs predatort nem neki adták úgy, hogy még a forgatókönyvet is őmondja meg melyik legyen.
Ígyaztán 2 hihetetlen jó nagymultú scifit is sikerült a hollywoodi fosnak szétb*ni. -
raci #10 A terminátor széria és Cameron utjai szétváltak. És sztem nem is kéne erőltetni a terminátor filmeket, már a T3 is nagy csalódás volt.
James Camerontól pedig azt várom hogy végre igazi vérfrissitést hoz a - ahogy már előttem említett "hollywoody fostengerbe"
Elég csak megnézni eddigi munkáit: T1, ALiens, The Abyss, T2, True Lies, Titanic mind mind messzemenőkig magas teljesítményű mestermunka
Én azt mondom mindenképpen adjuk meg cameronnak a lehetőséget és a pénzt is.
Miért? Mert mi filmrajongók szeretjük a jó filmeket és valljuk be azokból mostanság nem sok van...
-
GErYkE83 #9 ááá Cameron... dejólenne ha a Terminator4-et ő rendezné, vagy legalább a scriptet ő írnáá áááá
Respect -
SonicBoom #8 A hollywoodi fostengerből Cameron magasan kiemelkedik. Én nagyon várom... -
vg #7 Bukni fognak! -
jeva #6 a mostani superman 260 volt .. szoval nem tunik elkepzelhetetlenul soknak. kerdes, h bejon-e ez a taktika hollywoodnak vagy ismet az 50-es evekhez hasonlo zsakutca. -
#5 Így elsőre soknak tűnik (másodikra is ), de ha azt vesszük, hogy az X-Men 3 210, míg a Superman Returns 260-280 millióból készült, már nem is tűnik olyan egyedinek, különlegesnek. -
#4 ebben a hírben a két évszámon kívül semmi újdonság nincs az előbbi hírhez képest -
fade2black #3 Cameront ismerve nemcsoda.
Mondjuk szerintem az egyik legegyedibb/legjobb rendező -
Alfa Of NS #2 250 misi per film tul soknak tunik -
Mentoloshurkaka #1 500 millió dollár
Hány kórházat és emberéletet lehet abból megmenteni?