Szekeres Viktor

James Cameron az Avatar 3 utáni filmterveiről beszél

James Cameron megerősítette, hogy az Avatar második és harmadik epizódjának leforgatását követően egy anime élőszereplős feldolgozásába vetné bele magát. Körülbelül 2017-ben.

Arról már többször beszámoltunk, hogy James Cameron jelenleg is dolgozik az Avatar második és harmadik részének minden bizonnyal igen bonyolult forgatókönyvein, így a forgatás elkezdésére valószínűleg még hónapokat kell várnunk. Jelen állás szerint az Avatar 2 2015. decemberében, míg a sorozat harmadik része 2016. végén kerülhetne bemutatásra.

A nagy kérdés, hogy ezek után mit tervez Cameron. Korábban már több információ is napvilágot látott erre vonatozóan, melyek közül az egyik legtöbbször emlegetett a Battle Angel című anime élőszereplős feldolgozása volt. Azonban sokáig nem volt tiszta Cameron álláspontja a tervvel kapcsolatosan, hiszen hol azt nyilatkozta, hogy nagy álma lenne a projekt, hol pedig azt, hogy egész életét az Avatar-filmek fogják kitölteni.

Nos, az anime-rajongók számára jó hír lehet, hogy egy Mexikóvárosban rendezett fórumon a napokban azt nyilatkozta a rendező, hogy a sokak által várt Battle Angel-filmterven 2017-ben kezdhet el dolgozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #5
    2015 dec ? MIngyá ittvanez...
  • alien47 #4
    Eddig arról beszélt hónapokon keresztül, hogy mostantól csak Avatar filmeket fog forgatni. Most meg már mást is. Eldönthetné mi a francot akar kezdeni magával, meg az elcseszett kék förmedvényeivel....

    Terminator filmek annyira nem rosszak. Az utolsó rész sokkal jobb, mint a Resident evil utolsó része (EDDIG)
  • asgh #3
    Nem Cameronnál vannak a Terminátor jogai, így indulásnak kb. annyit kellene fizetnie érte, amiből egy másik film költségvetése lazán kijönne, akkor meg inkább csináljon új filmeket, mint hogy egy eleve lejáratott franchise-ról húzzon le újabb bőröket.
  • AZUL #2
    azzal felesleges... már viszonlag jól elbaszták a T2 utáni filmekkel, és sorozattal...
  • jawarider2 #1
    A terminátorral foglalkozna inkább.